FOLLOW US: facebook twitter

Μαρίνος: «Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας»

Ημερομηνία: 04-04-2023 | Συντάκτης:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Β.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Η πορεία των έργων που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Πηνειού, αλλά και όσα θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην συνάντηση του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, στη Γαστούνη.

Στην ατζέντα της συνάντησης που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, τέθηκαν  θέματα που αφορούν στον Δήμο και ειδικότερα σε έργα που υλοποιούνται ήδη και σε παρεμβάσεις που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, όπως οι καθαρισμοί σε αποστραγγιστικές τάφρους, στον Πηνειό  και σε ρέματα που  έδωσαν λύση σε προβλήματα του αρδευόμενου Κάμπου  και  αποδείχθηκαν αποτελεσματικές στην προστασία καλλιεργειών, υποδομών και οικισμών. 

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος μετά τη συνάντηση δήλωσε: «Με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλο, με την οικογένεια του οποίου  με συνδέουν φιλικοί δεσμοί, είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα. Συζητήσαμε θέματα που έχουν σχέση με την Περιφέρεια και αφορούν τον Δήμο Πηνειού. Επικαιροποιήσαμε την καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, σταθήκαμε στα έργα που εκτελούνται μέσω Π.Δ.Ε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας ώστε να παρακολουθούμε από κοντά την εξελικτική πορεία αυτών των έργων και συμφωνήσαμε να έχουμε τακτική επικοινωνία  για ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Πηνειού  και χρειάζονται την παρέμβαση της Περιφέρειας. Κοινός μας στόχος η διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Διευθυντής του Γραφείου του Δημάρχου κ. Γιώργος Καραστέργιος, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Καθαριότητας κ.κ. Νίκος Γεωργόπουλος και Νίκος Μαφρέδας, και η πρόεδρος της ΤΚ Γαστούνης και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Πηνειού κ. Μαρία. Μητσοπούλου. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot