FOLLOW US: facebook twitter

Α. Μαρίνος: Δημοτικό Ιατρείο για όλη την Ηλεία – Εγκαινιάστηκε και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Πηνειού

Ημερομηνία: 16-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Εγκαινιάστηκε παρουσία πλήθους κόσμου  το Σάββατο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό  το  Δημοτικό Ιατρείο Προληπτικής Ογκολογίας, το οποίο λειτουργεί σε αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στη Γαστούνη.

Η ίδρυση του Δημοτικού Ιατρείου, η λειτουργία του οποίου τελεί υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανού, είναι πρωτοβουλία του δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου ο οποίος απηύθυνε πρόσκληση στον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ογκολογίας παθολόγο-ογκολόγο Παναγιώτη Γκινόπουλο να είναι επικεφαλής της προσπάθειας αυτής. Ο διακεκριμένος επιστήμονας αποδέχθηκε την πρόσκληση και προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε όλους του Ηλείους.

Στην σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας  κ. Γερμανός, ηρθε να εγκαινιάσει το Ιατρείο για να αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι στηρίζει κάθε τέτοια πρωτοβουλία απ’ όποιον Δήμο και αν προέρχεται, για το καλό της κοινωνίας. “Το Δημοτικό Ιατρείο, το Ιατρείο Προληπτικής Ογκολογίας, στο οποίο προΐσταται ο εκλεκτός μου φίλος  παθολόγος –ογκολόγος  Παναγιώτης Γκινόπουλος, θα προσφέρει σε όλους τους Ηλείους υπηρεσίες και όχι μόνο στους συνδημότες μας, γιατί η Ηλεία δεν έχει σύνορα.”

Στην συνέχεια ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους γιατρούς του Δ.Σ Θ. Θεοδωρακόπουλο και Γ. Παναγούλια, τον Π.  Κυριαζή, τον μικροβιολόγο Φ.  Κατσαλά και την μαία Αρ.  Τσερεμέ που αγκαλιάζουν εθελοντικά αυτή την προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο Δρ. Παν. Γκινόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Μετά την πρόσκληση  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού υπό την αιγίδα του οποίου θα λειτουργεί το Δημοτικό Ιατρείο και την βούληση του δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου, βρίσκομαι κοντά σας ελπίζοντας ότι θα βοηθήσω ουσιαστικά στο τεράστιο κομμάτι της Ογκολογίας. Ευχαριστώ τους συναδέλφους ιατρούς , μέλη του δημοτικού συμβουλίου, που αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια και δίνουν καθημερινό αγώνα για να διαφυλάξουν το υπέρτατο αγαθό την υγεία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος