FOLLOW US: facebook twitter

Μαρίνα Πρίφτη: «Κατά συρροή λάθη διαιτητών κατά της Δόξας-Να σέβεστε τον ιδρώτα μας»

Ημερομηνία: 12-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η αντιπρόεδρος της Δόξας Ν.Μανολάδας, Μαρίνα Πρίφτη, ανήρτησε αργά το βράδυ του Σαββάτου φωτογραφία με την ανθοδέσμη με την οποία τίμησε η Δόξα τον πρώην προπονητή της, Αλέξη Γαλάνη, πριν το παιχνίδι με τη Νίκη Τραγανού και έγραψε «το χέρι στη καρδιά το βάζουν λίγοι κι είσαι από τους λίγους», δείγμα της εκτίμησης που τρέφει ο σύλλογος για τον έμπειρο τεχνικό.

Παράλληλα, η Μαρίνα Πρίφτη συνεχάρη τη Νίκη Τραγανού για τη νίκη της αλλά ταυτόχρονα έριξε βολές για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για κατά συρροή λάθη διαιτητών, που σε άλλα παιχνίδια διαμόρφωσαν αποτέλεσμα και σε άλλα όχι.

Μάλιστα, η Δόξα σήμερα έχει προγραμματίσει έκτακτο συμβούλιο για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της, ενώ γίνεται λόγος ακόμα και για απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα!

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πρίφτη για τη διαιτησία έχει ως εξής:

«Συγχαρητήρια στην Νίκη Τραγανού για τη νίκη σε ένα παιχνίδι που σίγουρα η ομάδα μας αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα και ειδικά από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου!

Επ’ ευκαιρία, θα ήθελα να αναφερθώ πρώτη φορά στα 4 χρόνια που είμαι στη διοίκηση της Δόξας Νέας Μανωλαδας ως αντιπρόεδρος ,πως η ομάδα μας πραγματικά παλεύει με τους “Δράκους”…

Πολλά και κατά συρροή λάθη διαιτητών που σε άλλα παιχνίδια διαμόρφωσαν αποτέλεσμα και σε άλλα όχι…
Ευτυχώς που έχουμε και τα βίντεο για να διασταυρώσουμε κάθε φορά πως δεν είμαστε ελέφαντες…

Χωρίς ποτέ να αναφερθούμε με λεπτομέρειες για ΚΑΝΕΝΑΝ…

Είμαστε μια διοίκηση που και το τελευταίο ευρώ που μαζεύουμε παλεύουμε σκληρά στερώντας ακόμη και από τις οικογένειές μας αγαθά, για να υφίσταται η ομάδα μας αξιοπρεπέστατα και να παρουσιάζεται όπως αρμόζει στην ιστορία της!

Έχουμε δει πολλούς αγώνες φέτος πώς αντιμετωπίζονται ορισμένες ομάδες και θα παρακαλούσαμε τουλάχιστον να σέβεστε τον ιδρώτα μας για όλα αυτά που προσφέρουμε στο ηλειακό ποδόσφαιρο και να μην προαποφασίζετε…..

Για όλες αυτές τις συνθήκες που επικρατούν η ομάδα μας έχει αύριο (σ.σ. σήμερα) έκτακτο Δ.Σ για να διασφαλίσει όσο είναι δυνατόν τα συμφέροντα της καθώς μάλλον όλο αυτό το διάστημα που δεν ασχοληθήκαμε με διάφορα ευτράπελα… το εκλάβατε ως αδυναμία!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος