FOLLOW US: facebook twitter

Μαρία Στούκα-Σοφού και Θεώνη-Ευγενία Κορκολή στον συνδυασμό του Αντώνη Καράμπελα

Ημερομηνία: 27-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85314″ img_size=”full”][vc_column_text]Δύο νέες δραστήριες γυναίκες επιστήμονες, με αξιόλογη επαγγελματική δραστηριοποίηση στην πόλη του Πύργου και έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, αποφάσισαν να συμπορευτούν ως υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πύργος Έργο Πολιτών» του Αντώνη Καράμπελα.

Πρόκειται για την ιατρό μικροβιολόγο Μαρία Στούκα-Σοφού και την οικονομολόγο Θεώνη – Ευγενία Κορκολή. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Αντώνης Καράμπελας υποδέχθηκε στην παράταξη τις δύο υποψήφιες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι με τις γνώσειςκαι την επιστημονική τους κατάρτιση μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια για μια ριζική αναβάθμιση του Δήμου Πύργου.

Η Μαρία Στούκα-Σοφού ανέφερε τα εξής:

“Η απόφασή μου να συμπορευτώ με τον  Αντώνη Καράμπελα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών», αποτελεί καταστάλαγμα ώριμης και συγκροτημένης σκέψης, θεωρώντας ότι αποτελεί ένα πρόσωπο ικανό, αξιόπιστο, με υψηλό επίπεδο κοινωνικής αντίληψης αλλά και με αδιαμφισβήτητο ηθικό υπόβαθροΤώρα λοιπόν, μου δίνεται η ευκαιρία να εμπλακώ ενεργά στο άκρως ενδιαφέρον πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης, στα δημοτικά πράγματα της πόλης μου, του Πύργου. Ως νέος άνθρωπος και επιστήμονας, θέλω και θα επιδιώξω να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ για να πάει ο τόπος μας ένα βήμα μπροστά”..

Η Θεώνη-Ευγενία Κορκολή δήλωσε:

“Συμπορεύομαι με την παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ και τον Αντώνη Καράμπελα, γιατί πιστεύω ότι με αίσθημα ευθύνης, με όραμα , με προγραμματισμό, με πολύ όρεξη για δουλειά, με αγάπη για τον τόπο θα συμβάλλουμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας. Τα προβλήματα της καθημερινότητας για μας είναι απόλυτη προτεραιότητα. Ήρθε η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες του Δήμου μας και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot