FOLLOW US: facebook twitter

Μπαίνουν καντίνες και ξαπλώστρες στις παραλίες της Ζαχάρως

Ημερομηνία: 16-07-2020 | Συντάκτης:

Εγκρίθηκε το πρακτικό του διαγωνισμού από την Οικονομική Επιτροπή

Καντίνες και ξαπλώστρες θα εγκατασταθούν το προσεχές χρονικό διάστημα στις παραλίες της Ζαχάρως, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες. Η Επιτροπή Διαγωνισμού ενέκρινε το σχετικό πρακτικό για την εκμίσθωση αιγιαλού και

παραλίας για τοποθέτηση ομπρελών καιξαπλωστρών που έγινε χθες και κατακύρωσε ομόφωνα το αποτέλεσμα του διαγωνισμού σε συνολικά οκτώ παραλίες, στην προχθεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ζαχάρως. Πλειοδότες αναδείχθηκαν στο τμήμα 1 στην τοποθεσία «ΑΚΙΔΑΣ» της Τ.Κ. Σχίνων έναντι 2.510 ευρώ, στο τμήμα 2 στην τοποθεσία «Β’ ΠΑΡΑΛΙΑ» της Τ.Κ. Κακοβάτου έναντι 2.600 ευρώ, στο τμήμα 5 στην τοποθεσία «ΛΩΛΟΥ» της Τ.Κ. Ταξιαρχών έναντι 2.510 ευρώ, στο τμήμα 6 στην τοποθεσία « ΜΑΝΙΑΤΗ» της Τ.Κ. Ταξιαρχών έναντι 2.525 ευρώ, στο τμήμα 7 στην τοποθεσία « ΠΑΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ» της Τ.Κ.

Ζαχάρωςμε τίμημα 2.510 ευρώ, στο τμήμα 8 στην τοποθεσία « ΠΑΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Β’» της Τ.Κ.Ζαχάρως με τελικό ποσό 2.600 ευρώ και στο τμημα 9 στην τοποθεσία « ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» της Τ.Κ.Νεοχωρίου με τελικό ποσό 2.530 ευρώ, στο τμήμα 14 στην τοποθεσία «ΤΣΙΛΙΒΙΤΑ» της Τ.Κ.Γιαννιτσοχωρίου με τελικό ποσό 2.510 ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος