FOLLOW US: facebook twitter

Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Σύγχρονος λόγος για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των καιρών»

Ημερομηνία: 10-10-2019 | Συντάκτης:

Για την ανάγκη δημιουργίας « σύγχρονου λόγου, πραγματικού και όχι τύποις προοδευτικού, έτσι ώστε το ΚΙΝΑΛ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών»  έκανε λόγο ο γραμματέας της Κ.Ε  του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, στην διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης  στο Εργατικό Κέντρο Πύργου. Ο κ. Χριστοδουλάκης έκανε εκτενή αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις και τις αποφάσεις της Κ.Ε, ενώ ο υπεύθυνος οργανωτικού Γιώργος Τσούμας αναφέρθηκε στην οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος και την προετοιμασία για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που θα γίνει 23 και 24 Νοεμβρίου.

Ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε ακόμα  ότι « στόχος μας είναι να οδηγούμε τις εξελίξεις και όχι να τις ακολουθούμε. Και αυτό είναι το δικό μας ανάχωμα στους επιδοξους καπηλευτές της ιστορίας και του χώρου μας.» Καταλήγοντας επισήμανε ότι « Προχωράμε τις διαδικασίες συνεδριάσεων των θεσμικών μας οργάνων και τη διαδικασία της οργανωτικής μας ανασυγκρότησης ενόψει της Πολιτικής Συνδιάσκεψης στο τέλος Νοεμβρίου. Επόμενο βήμα, οι δημοτικές μας ολομέλειες, σε όσο περισσότερους νομούς σε όλη την Ελλάδα, μέχρι να φτάσουμε στις «μίνι- Συνδιασκέψεις» στις πρωτεύουσες των Περιφερειών.»

Στην διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΕ Ηλείας του ΚΙΝΑΛ, εκτός από στελέχη και φίλους του Κινήματος συμμετείχαν ακόμα οι συντονιστές γραφείων των τοπικών οργανώσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος