FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Μάλιαρης κατά Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης: «Αναπτυξιακά έργα στο λιμάνι, αξίας όσο… έξι πίτες!»

Ημερομηνία: 11-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Νέα επίθεση κατά του Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης και προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Γιάννη Λέντζα, εξαπέλυσε με δήλωση του ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» Διονύσης Μάλιαρης, αυτή τη φορά αναφορικά με τα έργα που εντάχθηκαν στο τεχνικό πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου.

«Ο κατακλυσμός δηλώσεων στον τοπικό, έντυπο και ηλεκτρονικό, τύπο του νεόκοπου δημάρχου – προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κου Γιάννη Λέντζα περί της σπουδαιότητας του ρόλου του λιμανιού της Κυλλήνης στην ανάπτυξη του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του κάμπου γενικότερα, μας προετοίμαζαν για  το όνειρο που θα γίνονταν επί των ημερών του πραγματικότητα. Ότι δηλαδή το λιμάνι μας θα μετατρέπονταν σε ένα απέραντο εργοτάξιο, έργα σπουδαία και τρανά θα άλλαζαν την μέχρι τώρα παρακμιακή εικόνα του και θα το μετέτρεπαν σε ατμομηχανή ανάπτυξης… Έτσι μας έκανε να πιστέψουμε ο νεόκοπος δήμαρχος.

Μέχρι που είδαμε το τεχνικό πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου για το έτος 2020 το οποίο έφερε προς έγκριση στο διοικητικό συμβούλιο, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, και αποκαλύφθηκαν τα σχέδιά του.

Έργα συνολικού κόστους 29800 (!!!!) ευρώ (2000 για… περίφραξη, 2000 για… πολεμικό καταφύγιο κ.λ.π.) και 180000 ευρώ για δαπάνες φύλαξης του λιμανιού!!!
Μοιραία προκύπτουν ερωτήματα τα οποία και θα πρέπει να απαντηθούν από τον νεόκοπο δήμαρχο.

Όταν σπαταλά 5000 ευρώ για την κοπή της πίτας του Λιμενικού Ταμείου οφείλει να δώσει εξηγήσεις στους δημότες για τις… έξι πίτες που θα κοστίσουν τα περίφημα αναπτυξιακά έργα του λιμανιού για τα οποία κατ’επανάληψη έχει δεσμευτεί.

Θα περιμένουμε ωστόσο και την κατάθεση του προϋπολογισμού του ταμείου για να δούμε ποιές άλλες εκπλήξεις μας κρύβει. Κυρίως πόσα ακόμη χρήματα θα προστεθούν στις 180000 ευρώ του τεχνικού προγράμματος για την περιβόητη ασφάλεια του λιμανιού. Με την ελπίδα πάντα πως θα μπεί, ο νεόκοπος δήμαρχος, στον κόπο να μας εξηγήσει λεπτομερώς πως θα διατεθούν αυτά τα χρήματα, για ποιά αναγκαιότητα, για ποιές εργασίες, με ποιά κοστολόγηση. Και κάτι επιπλέον. Ας μας πείσει ο νεόκοπος δήμαρχος πως η σημερινή παρακμιακή εικόνα του λιμανιού οφείλεται αποκλειστικά στην έλλειψη ασφαλείας του.

Περιμένουμε…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος