FOLLOW US: facebook twitter

Μακρίσια-Ολυμπιακός Ζαχάρως 0-3: Άλμα για τα πλέι-οφ

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84560″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως πέρασε νικηφόρα από τα Μακρίσια με 0-3 και επέστρεψε στην τετράδα που οδηγεί στα πλέι-οφ. Είναι πλέον 4ος, ένα βαθμό πίσω από τον 3ο Αλφειό κι ένα βαθμό μπροστά από την 5η Δόξα. Ο Α.Ο.Μ. ισοβαθμεί στην 8η θέση με την Προοδευτική, αλλά έχει εντός τον Αίαντα και θα πάρει άκοπα τους τρεις βαθμούς με τον Κένταυρο Μαγούλας, οπότε δεν αναμένεται να κινδυνέψει.

Ο Ολυμπιακός είχε στο 44΄ κλασική ευκαιρία με τον Στροφύλλα και άνοιξε το σκορ με τον Έλιοτ στο 63΄. Στο 70΄έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χουσάι αλλά με παίκτη λιγότερο σκόραρε άλλες δύο φορές και αφού πρώτα ο Τσάμπρας είχε πει «όχι» σε προσπάθειες του Τσίτσου και του Μπατζάκα, ενώ ο Χριστόπουλος απομάκρυνε κεφαλιά του Σταματελάτου σχεδόν στη γραμμή. Στο 80΄ ο Κατσιώλης έκανε το 0-2  και στο 82΄έμειναν και τα Μακρίσια με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κουή με δεύτερη κίτρινη. Στο 2o λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναγόπουλος έγραψε το 0-3 και δευτερόλεπτα μετά αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα καθώς είχε λογομαχία με τον πρόεδρο των Μακρισίων, Γιάννη Βρέτταρο.

Μακρίσια: Ζωμένος, Μυλωνάς, Ζαπάντης (78΄λ.τρ. Μπαλαούρας), Τσίτσος, Διονυσόπουλος, Καρβουνιάρης, Αντύπας (46΄Μπατζάκας), Γαλάνης, Σταματελάτος, Πετρόπουλος, Κουής.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Οικονομίδης (90΄Ασημακόπουλος), Χριστόπουλος, Κύτταρης, Σπηλιωτόπουλος, Ντάβαρης (55΄Χουσάι), Κατσιώλης, Στροφύλλας, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου (70΄λ.τρ. Μπιμπής), Έλιοτ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot