FOLLOW US: facebook twitter

Μάγεψε το δίδυμο Γιάννη Κορίζη-Χρήστου Τσατσαμπά! – Υπέροχη μουσική βραδιά στο θέατρο «Απόλλων»

Ημερομηνία: 16-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86745″ img_size=”full”][vc_column_text]«Τον ουρανό ζωγράφισα, με χρώματα και μουσικές 
και ζήλεψα τα μάτια σου, ποτέ να μη σε δω να κλαις.
Θάλασσες πέρναγα , τις νύχτες κέρναγα
γουλιές αθάνατο νερό, μια ζωή κι άλλη ζωή
χίλιες ζωές να σ’ αγαπώ».

Μια υπέροχη μουσική παράσταση «Τώρα χαράζει αλλιώς» παρουσίασαν το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο «Απόλλων» ο Ηλείος τραγουδοποιός Γιάννης Κορίζης με τον Πυργιώτη μουσικό Χρήστο Τσατσαμπά στο πιάνο. Μαζί τους, σε ρόλο αφηγητή και ο Γιάννης Μανώλης, μέλος της Θεατρικής Ομάδας Πύργου όπου διάβασε με θεατρικό και μοναδικό τρόπο κείμενα του δημιουργού και συνθέτη Δημήτρη Κορίζη.

Ο Γιάννης Κορίζης, ταξίδεψε με τη φωνή και την κιθάρα του το κοινό που σιγοτραγούδησε μαζί του, παρασυρόμενο σε ένα γλυκό μουσικό ταξίδι υπό τις μελωδίες και τους ήχους του πιάνου από τον εξαίρετο Χρήστο Τσατσαμπά.

Επιλεγμένα τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο σε στίχους του πατέρα του Δημήτρη Κορίζη και μουσική δική του αλλά και παλιά αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια, γνώριμων και αγαπημένων καλλιτεχνών.

Μια παράσταση, ξεχωριστή που χάρισε σε όλους όσους βρέθηκαν στον «Απόλλωνα» μια μαγική μουσική βραδιά που οργανώθηκε και στηρίχθηκε από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot