FOLLOW US: facebook twitter

Μάγεψαν τα «Μαγικά Μαξιλάρια» στο θέατρο “Απόλλων”

Ημερομηνία: 10-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός
Τα παιδιά-μέλη της παιδικής θεατρικής ομάδας του Ελληνικού Ωδείου Πύργου ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στη σκηνή του Απόλλωνα

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Απόλλων, τα «Μαγικά μαξιλάρια” , την καταπληκτική παιδική παράσταση από την παιδική θεατρική ομάδα του Ελληνικού Ωδείου Πύργoυ, όπου οι μικροί ηθοποιοί ξεδίπλωσαν με έναν μοναδικό τρόπο το ταλέντο τους στο σανίδι, υπό τις οδηγίες του δασκάλου του Σταύρου Ρομποτή!

Πρόκειται για την μεταφορά μεταφορά στη σκηνή ενός απολαυστικού διηγήματος του Ευγένιου Τριβιζά, με το οποίο η παιδική θεατρική ομάδα του Ελληνικού Ωδείου ολοκλήρωσε το φετινό της ταξίδι με τον καλύτερο τρόπο, αποδεικνύοντας πόσο σοβαρή δημιουργική δουλειά γίνεται στο θεατρικό εργαστήρι του Ωδείου.

Η διασκευή, θεατρική προσαρμογή, σκηνοθεσία είχε γίνει από τον υπεύθυνο του Θεατρικού Εργαστηρίου του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, Σταύρο Ρομποτή, που με πολλές πρόβες και ατέλειωτες ώρες δουλειάς κατάφερε μαζί με τα παιδιά να δώσει στο κοινό μια υπέροχη παράταση την οποία εκτός από τους περήφανους γονείς και τα μέλη του Ωδείου παρακολούθησαν πολλά παιδιά που πέρασαν ένα ξεχωριστό απόγευμα.  Η παράσταση μας μετάφερε σε έναν τόπο που ο άπληστος βασιλιάς του εκμεταλλεύεται τους υπηκόους του με συνεχή δουλειά και φόρους και δεν αφήνει κανέναν να απολαύσει τη ζωή! Τα σχέδιά του θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν αυτοί που δε σταματούν να ονειρεύονται. Τα παιδιά!

Έπαιξαν με αλφαβητική σειρά οι μικροί πρωταγωνιστές:

Γιώργος Αβραμόπουλος, Γιώργος Αθανασόπουλος, Γιώργος Αστερής, Κωνσταντίνος Αστερής, Ευαγγελία Γαλανοπούλου, Ιωάννα Ζούνη, Κατερίνα Ζούνη, Γαλανή Κουλούρη, Πάρης Κουλούρης, Άγγελος Λαγογιάννης, Δέσποινα Μπεκιάρη, Αμπντέλ Άτι Αλ Σε Ναουανί, Παναγιώτης Πολυχρονίδης, Παναγιώτα Στάμου, Αργυρώ Χονδραντώνη.

Να σημειώσουμε ότι η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη και όσοι βρέθηκαν στον Απόλλωνα χειροκρότησαν την παράσταση επιβραβεύοντας τους μικρούς πρωταγωνιστές  για την προσπάθειά τους. Άλλωστε πάντα λένε ότι η τροφή του ηθοποιού είναι το χειροκρότημα και αυτό ίσχυε και στην περίπτωση των μικρών πρωταγωνιστών του Ωδείου!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος