FOLLOW US: facebook twitter

Μάχη για την ύδρευση στην Πηνεία

Ημερομηνία: 21-06-2024 | Συντάκτης:

-Να αποφύγουμε τη σπατάλη στο νερό, τόνισε ο αντιδήμαρχος Κ. Αναγνωστόπουλος

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Προβλήματα με την ύδρευση αντιμετωπίζουν κοινότητες της Πηνείας στον δήμο Ήλιδας, εξαιτίας του παρωχημένου δικτύου και των περιπτώσεων αλόγιστης χρήσης του.

Χθες σημειώθηκε μεγάλη βλάβη στον αγωγό ύδρευσης στη πλατεία του χωριού Προδρόμου και οι υπηρεσίες του δήμου καταβάλλουν προσπάθεια για την επιδιόρθωσή της. Στο σημείο βρέθηκε αμέσως ο αντιδήμαρχος Πηνείας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να εποπτεύσει τις εργασίες αποκατάστασης.

Όπως τόνισε σε ανάρτησή του, τα δίκτυα ύδρευσης παρουσιάζουν πολλές βλάβες σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα στην Πηνεία και ζήτησε την κατανόηση των συνδημοτών του.

«Καθημερινά κάνουμε μεγάλη προσπάθεια σε δύο με τρεις βλάβες. Προσπαθούμε μέχρι σήμερα να είμαστε πολύ συνεπείς, χωρίς καμία καθυστέρηση και αργία ή Σαββατοκύριακο. Τα δίκτυα είναι σέ πολλές αποστάσεις και πολύ προβληματικά. Παρά την οικονομική δυσχέρεια που έχει ο δήμος Ήλιδας, εμείς καθημερινά πράττουμε την υποχρέωσή μας απέναντι στους δημότες μας. Παρατηρείται όμως αλόγιστη σπατάλη νερού σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα και υπάρχει πρόβλημα επάρκειας νερού. Πρέπει το αγαθό αυτό να το προστατεύσουμε για να υπάρχει», τόνισε και πρόσθεσε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει στην κανονικότητα ένας δήμος ουσιαστικά διαλυμένος αφήνοντας αιχμές για την προηγούμενη δημοτική αρχή.

«Η περιοχή της Πηνείας, εκτός από κάποιες αυλές τσιμέντο προεκλογικά δύο και τρία μέτρα εδώ και εκεί, δεν έχει δει τίποτα περισσότερο και λυπάμαι για αυτήν την κατάντια. Όλες οι εγκαταστάσεις και δομές εγκαταλελειμμένες. Παλεύω μέρα νύχτα και άκρη δε βγάζω. Εγκατάλειψη παντού. Ένα δίκτυο οδικό όπου έχει χρόνια να κοπεί ένα βάτο. Αγωγοί ύδρευσης τριτοκοσμικές, αγροτική οδοποιία ανύπαρκτη, σχολεία σέ εγκατάλειψη, φωτισμός διαλυμένος, αρδευτικά δίκτυα εγκαταλελειμμένα. Δουλειές μόνο για ημέτερους και ό πολίτης στην απέξω», είπε χαρακτηριστικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot