FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Μιχελάκος: «Αξίζει να στηριχθεί αυτός ο Κόροιβος»

Ημερομηνία: 08-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη στην πρεμιέρα και κάλεσε τους Ηλείους φιλάθλους να στηρίξουν την φετινή πολύ νεανική ομάδα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος ξεκίνησε με θετικό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα της Elite League. Νίκησε στην πρεμιέρα τον Α.Σ. Παπάγου, το Σάββατο στο Κλειστό της Ήλιδας, δείχνοντας αποφασιστικότητα και πάθος στο παιχνίδι του και ο προπονητής Μιχάλης Μιχελάκος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του. Παράλληλα, κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας να στηρίξει την φετινή άκρως νεανική ομάδα, διότι το αξίζει όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Ο 34χρονος προπονητής ανέφερε αρχικά: «Το παιχνίδι ήταν όπως αναμενόταν, ήταν πρεμιέρα, οι πρεμιέρες πάντα όταν είσαι γηπεδούχος εγκυμονούν κινδύνους. Εμείς είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, για αυτό το λόγο θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε μια πολύ δύσκολη προετοιμασία με τραυματισμούς, παρόλα αυτά η διάθεση κι η φιλοδοξία που έχουν οι παίκτες μου, μαζί με την εργατικότητά τους, έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα σήμερα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Παπάγου και καλή συνέχεια στο έργο τους».

Στην ερώτηση αν θα ήθελε μια νίκη με μεγαλύτερη διαφορά πόντων εφόσον έφτασε και στο +12 η διαφορά για να καταλήξει τελικά στο +7, ο Μιχάλης Μιχελάκος απάντησε: «Σίγουρα θα θέλαμε μια καλύτερη διαφορά αλλά αν σκεφτούμε ότι καταφέραμε να νικήσουμε στην πρεμιέρα μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει τη θέση της στο Final-4 του Κυπέλλου, άρα δείχνει μια πολύ καλή εικόνα για τόσο νωρίς, και παράλληλα τις δυσκολίες που είχαμε στην προετοιμασία μας, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, είμαι χαρούμενος διότι είδα πολύ κόσμο στο γήπεδο σήμερα και περιμένουμε ακόμα περισσότερο, διότι αξίζει αυτή η ομάδα. Έχει μέσο όρο ηλικίας τα 21 έτη, οπότε για μας έχει πολύ μεγάλη σημασία η στήριξη απ’ όλο το νομό».

Tο ερχόμενο Σάββατο o Κόροιβος θα παίξει με την νεοφώτιστη Χ.Α.Ν.Θ. στη Θεσσαλονίκη, η οποία στην πρεμιέρα ηττήθηκε εύκολα με 84-64 στα Τρίκαλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot