FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Λαμπρόπουλος: «Δεν δέχομαι υποδείξεις για τους διαιτητές»

Ημερομηνία: 11-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ήταν καυστικός κατά την τοποθέτησή του στην κλήρωση των πρωταθλημάτων

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Αυστηρός και… καυστικός ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηλείας, Μάριος Λαμπρόπουλος, κατά την τοποθέτησή του στην κλήρωση των πρωταθλημάτων. Ο Μάριος Λαμπρόπουλος επεσήμανε τρία πολύ σημαντικά στοιχεία ενόψει της νέας σεζόν. Αφού πρώτα ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στους διαιτητές, τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές, τόνισε πως οι οδηγίες προς τους διαιτητές είναι αυστηρές:

1) αν δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα έγγραφα δεν θα γίνεται ο αγώνας

2) να προστατεύονται όλοι οι ποδοσφαιριστές από βάναυσα μαρκαρίσματα, τα οποία θα τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα. «Δεν θα μένουν ατιμώρητοι όσοι προβαίνουν σε βάναυσα μαρκαρίσματα, θα αντικρίζουν κόκκινη κάρτα, κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να το κάνουν και σκόπιμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

3) «Δεν δέχομαι υποδείξεις για τους διαιτητές», είπε επακριβώς και συνέχισε μεταξύ άλλων: «Πέρυσι τίποτα δεν ήταν εσκεμμένο… Αν χρειαστεί θα φέρω διαιτητές και από τη Γαλλία… Κομμένα τα τηλέφωνα από την Τετάρτη για το ποιοι διαιτητές θα οριστούν. Θα σηκώνω τα τηλέφωνα και θα απαντώ “ευχαριστώ που με καλέσατε, γεια σας»!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot