FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή» 

Ημερομηνία: 06-06-2023 | Συντάκτης:

Στο νότιο τμήμα  της Ηλείας και στον Πύργο περιόδευσε χθες  ο Μ. Χρυσοχοΐδης συνοδευόμενος από στελέχη της ΝΔ

-Δηλώσεις από Νικολακόπουλο και Αυγερινοπούλου


Περιοδεία στην Ηλεία έκανε χθες ο πρώην υπουργός και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με τη συνοδεία πολυπληθούς κλιμακίου, αποτελούμενο από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ηλείας, Γιώργο Λαμπρόπουλο, τον αντιπρόεδρο Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο, και τους υποψήφιους βουλευτές του νομού. Η περιοδεία ξεκίνησε νωρίς το πρωί από τη Νέα Φιγαλεία, όπου ο πρώην υπουργός και τα στελέχη της ΝΔ συνάντησαν πλήθος κόσμου και συζήτησαν μαζί τους, συνεχίστηκε στη Ζαχάρω, την Κρέστενα και την Αρχαία Ολυμπία. Έπειτα από μικρό μεσημεριανό διάλειμμα, ο κ. Χρυσοχοΐδης συνέχισε την περιοδεία του στην αγορά του Πύργου και ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ηλεία με κεντρική ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της περιοδείας του, στάθηκε στον αυτοκινητόδρομο της Πατρών-Πύργου, καθώς ήταν αυτός που δρομολόγησε ως υπουργός Υποδομών τη δημοπράτησή του το 2014, και στη συνέχεια υπογράμμισε την ανάγκη να αποκτήσει ισχυρή αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία στις 25 Ιουνίου.

«Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μου που βρέθηκα σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο. Έναν τόπο για τον οποίο έχω αγωνιστεί και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις και το δικό μου τρόπο πριν από λίγα χρόνια σε ό,τι αφορά τις υποδομές. Χαίρομαι που ένα τμήμα των υποδομών ήδη προχωράει, ένα άλλο τμήμα θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι και εκεί θα υλοποιήσουμε όλα αυτά τα οποία σχεδιάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια και δυστυχώς σταμάτησαν στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η νίκη της 21ης Μαΐου είναι νίκη του λαού, είναι νίκη της ισχυρής Ελλάδας, της δίκαιης και ασφαλούς Ελλάδας. Για αυτό την επόμενη ημέρα της 25ης Ιουνίου η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρότατη κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή, ούτως ώστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της προηγούμενης κάλπης», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ανδ. Νικολακόπουλος: «Πιο σταθερά και πιο τολμηρά μπροστά η χώρα με ισχυρή κυβέρνηση της Ν.Δ.»

«Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση της Ν.Δ. για να προχωρήσει πιο σταθερά και πιο τολμηρά μπροστά»  τόνισε ο πρώτος βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης άφησε  έντονο το στίγμα του στο Νομό όταν το 2014 σαν –τότε- υπουργός Υποδομών, προχώρησε στη δημοπράτηση της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος. «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. προχωράει στην κατασκευή του Πάτρα-Πύργος, που είναι έργο το οποίο τέλη του 2024 με αρχές 2025 θα παραδοθεί. Και κατά την επίσκεψη του πρ. Yπουργού στην Ηλεία φάνηκε η αποδοχή του κόσμου και η βούληση των πολιτών να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες και να συνεχίσει με σταθερούς ρυθμούς την πορεία της» ανέφερε.

Δ. Αυγερινοπούλου: «Όλη η Ηλεία θα στηρίξει εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία για την αυτοδυναμία»

«Υποδεχθήκαμε σήμερα στην Ηλεία τον Υπουργό, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στη Φιγαλεία, τη Ζαχάρω, τα Κρέστενα, την Αρχαία Ολυμπία και τον Πύργο, επιβεβαιώνοντας την έντονη παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών στο Νομό μας. Η παρουσία τους δείχνει την σπουδαιότητα που έχει η Ηλεία μας στις προτεραιότητες του ιδίου του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα και τροχιά ανάπτυξης την Ηλεία. Με τον Υπουργό είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε εκτενώς για το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Αρχαίας Ολυμπίας και ευρύτερα της περιοχής, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα που έχει δεχθεί ποτέ ο Νομός Ηλείας, με έργα που προϋπολογίζονται άνω του 1 δις ευρώ. Πρόκειται για έναν κεντρικό σχεδιασμό, ο οποίος θα δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία δυναμικής ανάπτυξης (restart) στην Ηλεία κατά τη δεύτερη τετραετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με έργα υποδομών ζωτικής σημασίας. Ο Νομός Ηλείας έφερε πρώτη τη Νέα Δημοκρατία και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου αναμένουμε ότι όλη η Ηλεία θα στηρίξει εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία για να επιτύχουμε μια Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot