FOLLOW US: facebook twitter

Λουκέτο στα τοπικά πρωταθλήματα από την Ε.Π.Ο.

Ημερομηνία: 03-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ε.Π.Ο. όπως αναμενόταν και με βάση την χθεσινή ανακοίνωση της Γ.Γ.Α., αποφάσισε την αναστολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας. Δίνει πάντως το δικαίωμα στις ομάδες που ανήκουν σε νομούς που ανήκουν στο Επίπεδο Α (επιτήρησης/κίτρινο), όπως η Ηλεία, να προπονούνται τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:

«Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.
Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή».

Η ΕΠΣ Ηλείας, στην επίσημη σελίδα της, ανάρτησε το μήνυμα της Ιατρικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Με το παρόν μήνυμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναστέλλονται όλα τα τοπικά πρωταθλήματα ΕΠΣ (Επίσημοι και Φιλικοί αγώνες) μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι στα τοπικά πρωταθλήματα (ΕΠΣ) των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο -Α Επιτήρησης (κίτρινο) επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο

-Β Αυξημένου Κινδύνου (κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή.

Με εκτίμηση

Η Ιατρική Επιτροπή ΕΠΟ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος