FOLLOW US: facebook twitter

«Λουκέτο» σε 5 δημοτικά και 11 νηπιαγωγεία της Ηλείας

Ημερομηνία: 01-07-2024 | Συντάκτης:

Προς αναστολή λειτουργίας λόγω περιορισμένων εγγραφών

Την αναστολή της λειτουργίας πέντε δημοτικών σχολείων και ένδεκα νηπιαγωγείων της Ηλείας εισηγήθηκε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, λόγω ανεπαρκούς εγγραφής μαθητών σε αυτά.

Τα δημοτικά σχολεία που εμφανίζουν μηδενική λειτουργικότητα και οδεύουν προς αναστολή λειτουργίας, είναι στη Φρίξα, στο Περιστέρι, στον Αμπελόκαμπο, στην Εφύρα, καθώς και το Ειδικό των Κρεστένων.

Τα νηπιαγωγεία που είναι στην ίδια κατάσταση, είναι στο Πράσινο, στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας, στα Δουνέικα, στο Κουρτέσι, στο Μπόρσι, στον Αμπελόκαμπο, στην Εφύρα, στην Ώλενα, στη Λεύκη, καθώς και το 12ο νηπιαγωγείο Πύργου και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κρεστένων.

Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Εφύρας θα μεταφέρονται στο Δημοτικό Σχολείο Σιμόπουλου και οι μαθητές του νηπιαγωγείου Ώλενας θα μεταφέρονται στο νηπιαγωγείο Καράτουλα. Οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κρεστένων θα μεταφέρονται στο αντίστοιχο Ειδικό Σχολείο του Πύργου και οι μαθητές του 13ου Νηπιαγωγείου Πύργου στο 4ο Νηπιαγωγείο Πύργου.

Σημειώνεται πως το μαθητικό δυναμικό που προβλέπεται να φοιτήσει στις σχολικές μονάδες της Π.Ε Ηλείας κατά το σχολικό έτος 2024-2025, όπως απεικονίζεται από το πληροφοριακό σύστημα myschool καθώς και τους πίνακες εγγραφέντων, όπως αυτοί εστάλησαν από Διευθυντές και Προϊσταμένους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot