FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Λώλος: Ηλεία ώρα μηδέν!!!

Ημερομηνία: 14-05-2021 | Συντάκτης:

Οριστικά στο περιθώριο βάζει την Ηλεία η κυβέρνηση Μητσοτάκη.Με αποκορύφωμα την τελευταία τους απόφαση που βάζουν λουκέτο στις Πανεπιστημιακές Σχολές της Ηλείας.

Η κ. Κεραμέως, σε συνεργασία με τον κ. Μπούρα πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ολοκλήρωσαν το έγκλημα χθες με την απόφαση για ΜΗΔΕΝ εισακτέους στα τμήματα Μουσειολογίας στον Πύργο και Γεωπονίας στην Αμαλιαδα.

Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον ότι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη οι πολίτες της Ηλείας είναι Β´ κατηγορίας και αξίζουν λιγότερα σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες της χώρας.Αποτελούμε τον μοναδικό Νομό χωρίς Πανεπιστήμια, χωρίς Αυτοκινητόδρομο, χωρίς Νοσοκομεία εν καιρώ πανδημίας διότι ο εκλεκτός Διοικητής που επέλεξε η κυβέρνηση κατάφερε να τα αφήσει χωρίς γιατρούς.

Η περιθωριοποίηση μας πλεον έχει ονοματεπώνυμο, το γνωρίζει και ο τελευταίος Ηλείος πολίτης.Τα κατόπιν ενεργειών των κυβερνητικών Βουλευτών πήγαν περίπατο, ο κυβερνητικός Βουλευτής που κατόπιν ενεργειών του θα έφερνε τις Πολυτεχνικές Σχολές στην Ηλεία αναζητείται, όπως ο Περιφερειάρχης, με τους Αντιπεριφερειάρχες του που έσκιζαν τα ιμάτια τους όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η ανεπάρκεια σας κύριοι είναι πασιφανείς, χορτάσαμε από δηλώσεις σας στα καλοταϊσμένα ΜΜΕ της κυβέρνηση σας και από τις φωτογραφήσεις σας σε κάθε γωνία της Ηλείας.Αποτύχατε κύριοι, τα κροκοδείλια δάκρυα σας δεν πείθουν κανέναν, έχετε την αποκλειστική ευθύνη διότι η Διοίκηση από τις πράξεις της κρίνετε.

Ο δρόμος είναι μπροστά μας, ο αγώνας για την δικαίωση των αιτημάτων μας θα είναι διαρκής αδιάκοπος.

Λωλος Θοδωρής
Μέλος ΚΠΕ Κίνημα Αλλαγης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος