FOLLOW US: facebook twitter

Ληστεία σε βενζινάδικο στη Βάρδα

Ημερομηνία: 27-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83228″ img_size=”full”][vc_column_text]

Κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν και χτύπησαν τον υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων αφαιρώντας 700 ευρώ

Θύμα ληστείας, έπεσε χθες τα ξημερώματα υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Ε.Ο Πύργου-Πατρών, μεταξύ Βάρδας και Μανωλάδας.

Τέσσερις δράστες, πιθανότατα αλλοδαποί, έχοντας καλυμμένα  με κουκούλες τα προσωπά τους και χρησιμοποιώντας ξύλινο ρόπαλο χτύπησαν τον υπάλληλο, πήραν 600 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η Αστυνομία Ηλείας.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, σχηματίσθηκε  δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρει η δικογραφία τα ξημερώματα της Τρίτης σε χωριό της Βουπρασίας, σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρισκόταν σε λειτουργία, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και με την απειλή μαχαιριών, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, χτυπώντας τον με τα χέρια τους και με ρόπαλο στο σώμα του και αφού τον δέσμευσαν με αυτοσχέδιο βρόγχο,  στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ.

Ο παθών μετέβη στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι  πρώτες βοήθειες αποχώρησε.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot