FOLLOW US: facebook twitter

«Λίφτινγκ» στην πλατεία Καλλικώμου

Ημερομηνία: 20-06-2024 | Συντάκτης:

-Ανώνυμος δωρητής ο χρηματοδότης του έργου

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Σε τροχιά αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης μπαίνει η πλατεία Καλλικώμου του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς η δημοτική επιτροπή ενέκρινε την αποδοχή δωρεάς για την ανάπλασή της.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή της η αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, Γεωργία Σοφιανού, ένας πολίτης -που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του- γνωστοποίησε με αίτησή του την πρόθεσή του  να κάνει δωρεά στη Δημοτική Κοινότητα Καλλικώμου τη σύνταξη της  μελέτης καθώς και την κατασκευή της  αναδιαμόρφωσης και αποκατάστασης της πλατείας του χωριού.

Πρόκειται  για εργασίες ανάδειξης του υπάρχοντος  σιντριβανιού, ενώ θα τοποθετηθούν παγκάκια, πέτρινη βρύση, φωτιστικά  σώματα, θα γίνει φύτευση καλλωπιστικών φυτών και θα γίνουν εργασίες ανάδειξης της στοάς που ενώνει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με τα άλλα κτίρια της κοινότητας και γενικώς εργασίες που θα αναβαθμίσουν την υπάρχουσα κατάσταση της πλατείας. Τ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο του Καλλικώμου με πρόσφατη απόφασή του,  γνωμοδότησε θετικά ως προς τις εργασίες ανάπλασης και ανάδειξης της πλατείας Καλλικώμου και το μελετητικό γραφείο του Δωρητή υπέβαλε τη μελέτη της ανάπλασης της πλατείας.

Η κ. Σοφιανού τόνισε πως η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών  συμφωνεί με την εν λόγω μελέτη που προσκόμισε ο μελετητής, με την προϋπόθεση οι εργασίες να πραγματοποιηθούν υπό  την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας  και ζήτησε την έγκριση της πρότασης από τα μέλη της Επιτροπής, κάτι που έγινε ομόφωνα με ταυτόχρονη διατύπωση της 
βαθιάς ευγνωμοσύνης προς τον συμπολίτη τους για την δωρεά, καθώς «η γενναιοδωρία και η ευγενική κίνησή του,  συγκινούν  βαθιά τόσο τα μέλη της Επιτροπής, όσο και το Συμβούλιο της Δημοτικής  Κοινότητας Καλλικώμου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot