FOLLOW US: facebook twitter

«Λίφτινγκ» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 26-11-2020 | Συντάκτης:
Παρέμβαση 832.000 ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Σημαντικές παρεμβάσεις ριζικής βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας δρομολογεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να εξασφαλίσει στον αθλητικό πληθυσμό της περιοχής καλύτερες συνθήκες άθλησης και να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής τους.

Με βάση το τεχνικό δελτίο που κατέθεσε ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, προβλέπονται εργασίες αποπεράτωσης των γηπέδων ποδοσφαίρου στις ΤΚ Πλατάνου ΠελοπίουΣτρεφίουκαι Σμίλα με όλες τις αναγκαίες εργασίες, όπως η δημιουργία χώρου ιατρείου και ο εξοπλισμός τους, επισκευαστικές οικοδομικές εργασίες. Επίσης θα γίνουν εργασίες βελτίωσης φωτισμού του ανοιχτού αθλητικού κέντρου και συντήρησης ξύλινων επιφανειών του κλειστού γυμναστήριου της ΤΚ Αρχαίας Ολυμπίας και θα κατασκευαστεί μπάρα εκκίνησης στην πίστα motocrossστο γήπεδο Πλατάνου.

Επίσης θα κατασκευαστούν γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5 στις ΤΚ Αρχαίας Πίσας Ηράκλειας,Αχλαδινής,Ξηροκάμπου,Κούμανι,Πέρσαινας, Χελιδόνι,Νεμούτα και στον Οικισμό Πανόπουλου στην ΤΚ Αντρωνίο,  σύμφωνα με τις τρέχουσες προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας  Αθλητισμού.

Η συνολική παρέμβαση έχει προϋπολογισμό 832.000 ευρώ και σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η πρόταση θα διαβιβαστεί στη Διεύθυνση Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων. Το προτεινόμενο έργο αποσκοπεί στη βελτίωση των εγκαταστάσεων αθλητισμού του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας διασφαλίζοντας τη δυνατότητα άθλησης των δημοτών και συμβάλλοντας στην αύξηση του αριθμού των δημοτών που αθλούνται και κατ’ επέκταση στη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής,


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος