FOLLOW US: facebook twitter

«Λευκή νύχτα» στον Πύργο

Ημερομηνία: 19-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

liatsis-petropoulos-andriolas

Συνάντηση Γ. Λιατσή με Εμπορικό Σύλλογο

«Λεύκη Νύχτα» από κοινού, θα συνδιοργανώσουν τον Αύγουστο, στην πόλη του Πύργου, Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος. Αυτό αποφασίστηκε κατόπιν προτάσεως του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, στη διάρκεια χθεσινής συνάντησης του προέδρου του Κώστα Πετρόπουλου και του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, στην οποία συμμετείχε και ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Ανδριόλας.

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν  νέες συναντήσεις, οπότε και θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με την διοργάνωση και το πρόγραμμα. Αυτό που προέκυψε πάντως από τη χθεσινή σύσκεψη είναι η διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων σε όλη την αγορά του Πύργου.

Ο κ. Πετρόπουλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την θερμή υποδοχή και ανταπόκριση, εκφράζοντας την ελπίδα ότι και οι υπόλοιποι φορείς τους οποίους θα επισκεφτούν, θα θελήσουν να συμμετάσχουν.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λιατσής, όπως είπε χαρακτηριστικά, άφησε για λίγο το ρόλο του Δημάρχου και θυμήθηκε το ρόλο του ως Διευθυντής του Επιμελητηρίου. Επιπλέον, αναγνώρισε ότι ο Δήμος έχει ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων κυρίως τον εμπορικό κόσμο, και η συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε ο Δήμος να προσφέρει. Όπως τόνισε, θα υπάρξει και συνέχεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος