FOLLOW US: facebook twitter

“Λευκές Νύχτες” ως αντίδοτο στην κρίση της αγοράς!

Ημερομηνία: 07-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

– Πυρετώδεις προετοιμασίες για την 6η Λευκή Νύχτα Πύργου με συναυλία Γιώργου Γιαννιά το Σάββατο 12 Αυγούστου

– Στην τελική ευθεία προετοιμασίας ο Εμπορικός Σύλλογος για τη μεγάλη γιορτή της πόλης με ανοιχτά τα καταστήματα όλη τη νύχτα

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου “ο Ερμής” για τη διοργάνωση της 6ης Λευκής Νύχτας το προσεχές Σάββατο 12 Αυγούστου, παραμονές 15αύγουστου,  που αναμένεται για ακόμα ένα καλοκαίρι να δώσει ζωντάνια στην αγορά της πόλης. Η μοναδική αυτή γιορτή των εμπορικών καταστημάτων, πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Πύργου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

 Η «Λευκή Νύχτα» είναι μια πρωτοβουλία που εξαπλώνεται σιγά – σιγά από δήμο σε δήμο σαν αντίδοτο στην κρίση της αγοράς προκειμένου να τονωθεί η καταναλωτική κίνηση και οι κάτοικοι να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία, καθώς τα μαγαζιά μένουν ανοιχτά όλη τη νύχτα ενώ οι δρόμοι πλημμυρίζουν με εκδηλώσεις, συναυλίες  και διάφορα events.  Μια πρωτοβουλία που έχει κριθεί επιτυχημένη, αφού όσοι Εμπορικοί Σύλλογοι το τόλμησαν μια φορά, το επαναλαμβάνουν κάθε χρόνο  βελτιώνοντας μάλιστα την ποιότητα της γιορτής της αγοράς αναγάγοντάς την σε ένα κορυφαίο γεγονός για την πόλη. Στον  Πύργο υλοποιείται για 6η χρονιά, ενώ  “Λευκή Νύχτα” διοργανώνει κάθε χρόνο και η Αμαλιάδα,  στο “παιχνίδι” έχουν μπει τα δύο τελευταία χρόνια  το Βαρθολομιό και  τα Λεχαινά ενώ  την περασμένη Πέμπτη έγινε και στην Ανδραβίδα και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με θέρμη τις συγκεκριμένες διοργανώσεις.

Σειρά λοιπόν τώρα έχει η “Λευκή Νύχτα” του Πύργου όπου το προσεχές Σάββατο, τα καταστήματα θα φορέσουν τα γιορτινά τους και θα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ιδιαίτερα υψηλές εκπτώσεις ενώ σε κάθε γωνιά του εμπορικού κέντρου της πόλης τοπικά συγκροτήματα, ροκ σχήματα και dj’s θα παίζουν μουσική προσελκύοντας επισκέπτες απ’ όλη την Ηλεία. Για το βράδυ αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος υπόσχεται και πολλές άλλες εκδηλώσεις έκπληξη για μικρούς και μεγάλους, με κυριότερη την μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία Πύργου με τον επιτυχημένο καλλιτέχνη της ελληνικής λαϊκής σκηνής Γιώργο Γιαννιά ο οποίος και θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του.

Η 6η Λευκή Νύχτα Πύργου που φέτος θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, θα προσφέρει στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς μέχρι το πρωί αλλά και μια ξεχωριστή καταναλωτική εμπειρία με υψηλές εκπτώσεις από τα καταστήματα.

Μάλιστα με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα επεκταθεί και συγκεκριμένα από τις 20:00 έως τις πρώτες πρωινές ώρες (5:00).

«Η Λευκή Νύχτα είναι ένας ακόμη θεσμός που δημιουργήθηκε με στόχο να αποτελέσει πόλο έλξης για την πόλη μας» ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλίας Ξανθούλης, τονίζοντας πως φέτος επέλεξαν να την πραγματοποιήσουν πριν τον 15Αυγουστο που ολόκληρος ο Δήμος και ο Νομός πλημμυρίζει από επισκέπτες και ετεροδημότες. “Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Λευκή Νύχτα θα προσφέρει σε όλους δωρεάν ψυχαγωγία δίνοντας την δυνατότητα για διασκέδαση και ψώνια σε τιμές κόστους, στηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία και τα καταστήματα”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot