FOLLOW US: facebook twitter

Λάτσειος Ν.Ο. Κατακόλου: Με επιτυχία ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας

Ημερομηνία: 26-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (21/6-24/6/ 2024) οργανώθηκε με επιτυχία διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας από τον Λάτσειο Ναυτικό Όμιλο Κατάκολου (ΛΑ.Ν.Ο.Κ.). Σε αυτόν έλαβαν μέρος σκάφη του ομίλου και του ιστιοπλοϊκού ομίλου Ζακύνθου (Α.Ν.Ο.Ζ.).

Ο αγώνας περιλάμβανε τρεις διαδρομές. 1ος αγώνας Κατάκολο – Κερί Ζακύνθου, 2ος Κερί – Στροφάδια, 3ος Στροφάδια – Κατάκολο.

Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισε το σκάφος «Almyra» με πλήρωμα τους Γιαννακόπουλο Ιωάννη (κυβερνήτη) Λούτα Χάρη, Μητράκο Νίκο και Μητράκο Κωνσταντίνο, από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Κατακόλου (ΛΑ.Ν.Ο.Κ.), στη δεύτερη θέση το σκάφος «Φορμίων» με πλήρωμα τους Κουρέα Γιώργο (κυβερνήτη) Δελλή Κωνσταντίνο και Κιοφεντζή Παντελή, από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Κατακόλου (ΛΑ.Ν.Ο.Κ.) και στην τρίτη θέση στο σκάφος «Αέλια» με πλήρωμα τους Ευθύμη Παλλαδινό (κυβερνήτη), Κούτση Ιωάννη, Γκούσκου Αθηνά, Πλέσσα Έφη, Βαρδακαστάνη Δημήτρη και Μάργαρη Παναγιώτη, από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Ζακύνθου (Α.Ν.Ο.Ζ.).

Ο Ναυτικός Ομιλος Κατάκολου έχει προγραμματίσει αρκετούς ακόμα αγώνες μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο. Στόχος του ομίλου είναι να διευρύνει τη βάση των αθλητών του και στα παιδιά και να τα φέρει σε επαφή με τον παιδικό ναυταθλητισμό καλλιεργώντας τους την ναυτοσύνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot