FOLLOW US: facebook twitter

Λάμψη Εθνικής ΕURO 2004 στον φιλανθρωπικό αγώνα για τον Θ. Μουγκό (φωτό)

Ημερομηνία: 28-08-2023 | Συντάκτης:

Με την λάμψη της Εθνικής Ομάδας του ΕURO 2004 διεξήχθη απόψε στο δημοτικό Στάδιο Πύργου ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού, Θανάση Μουγκού.

Ένας αγώνα ανάμεσα σε Επίλεκτους ποδοσφαιριστές του Νομού Ηλείας και τους Έλληνες διεθνείς (Legends), που αρκετοί εξ αυτών έχουν στεφθεί και πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδας. Καραγκούνης, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Λάκης, Νταμπίζας αλλά και οι Τζόλε, Βύντρα, Κυργιάκος, έδωσαν ξεχωριστή λάμψη στον αγώνα. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Θανάση Μουγκό για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ενώ οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας, Δ. Νικολακόπουλος, Ν. Κοροβέσης και Θ. Βασιλόπουλος καλωσόρισαν με ανθοδέσμες τους διεθνείς μας και δη τους αρχηγούς Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργο Καραγκούνη.

Για την ιστορία, νικητές αναδείχτηκαν οι Έλληνες διεθνείς (Legends) με σκορ 6-3. Χατ-τρικ πέτυχαν ο Κώστας Κατσουράνης από τη μια και ο Φώτης Παναγόπουλος από την άλλη. Τα υπόλοιπα 3 γκολ για τους Έλληνες διεθνείς πέτυχαν οι Καραγκούνης, Ζαγοράκης, Χατζηστεργίου. Προπονητές στους «Legends» ήταν οι Κώστας Μπακάλης-Γιώργος Ακριτόπουλος και στους Επίλεκτους Ηλείας οι Άρης Ρουμελιώτης-Νίκος Γκίνο.

Επίλεκτοι Ηλείας: Πλιάτσικας, Αρβανίτης, Κολοσκόπης, Σωτηρόπουλος, Φερεκίδης, Μπαλάσκας, Δαβουρλής, Καλομοίρης, Παναγιωτακόπουλος, Μιλοσέσκι, Λούρμπας (Τρυφωνόπουλος, Ντ. Κύτταρης Φ. Παναγόπουλος, Μπαχούρος, Κ. Παναγόπουλος, Γιαννακόπουλος, Φούφουλας).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Τετάρτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος