FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αθανασόπουλος: «Ισοδύναμες Θύελλα και Ξενοφών, στα πλέι-οφ ο τίτλος»

Ημερομηνία: 21-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής της Θύελλας μίλησε για το ισόπαλο ντέρμπι με τον Ξενοφώντα και την δυναμική των δύο επίδοξων πρωταθλητών

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Θύελλα έφερε ισοπαλία στην Κρέστενα κόντρα στον Ξενοφώντα, πέτυχε στο να μην ηττηθεί και ο Ξενοφών πάει στο +6 και πλησιάσει το +8 που δίνει απευθείας τον τίτλο και αυτή ήταν και η βασική επιδίωξη της πυργιώτικης ομάδας στο ντέρμπι, όπως φάνηκε. Κι αυτό διότι η Θύελλα παρατάχθηκε με αρκετούς εντεκαδάτους παίκτες να έχουν προβλήματα τραυματισμών (Σταθάτος, Δημόπουλος, Μπουρούκης, Βράπι) ενώ στο 25΄ τραυματίστηκε και ο πρώτος σκόρερ της, Νίκος Καράμπελας, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σάκη Τζανέτο, που κλήθηκε να παίξει έχοντας και αυτός πρόβλημα τραυματισμού! Με όλα αυτά τα προβλήματα το αποτέλεσμα στην Κρέστενα φαντάζει καλό για την Θύελλα.

Ζητήσαμε από τον προπονητή της ομάδας, Λάκη Αθανασόπολο, που κοουτσάρισε την Θύελλα στη θέση του τιμωρημένου Νίκου Αλεξανδρόπουλου, να μας πει την άποψή του για το ντέρμπι και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά και ισοδύναμες τις δύο ομάδες.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά για το ματς: «Το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο ομάδων είναι δίκαιο. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο α΄ ημίχρονο και μέχρι το 30΄ και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ σε αντίθεση με τον Ξενοφώντα που δεν μας απείλησε. Ο Ξενοφών ισορρόπησε το ματς μετά το 30΄ και ήταν καλύτερος στο β΄ ημίχρονο στην κυκλοφορία της μπάλας. Είχε και μια πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει με τον Μπακατσέλο στο 85΄. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει εμείς στο α΄ μέρος και ο Ξενοφών στο β΄, στη φάση του Μπακατσέλου κυρίως».

Στην επισήμανσή μας για οπισθοχώρηση της Θύελλας στο β΄ ημίχρονο, ο Λάκης Αθανασόπουλος είπε: «Οπισθοχωρήσαμε διότι είχαμε αρκετούς παίκτες από τραυματισμούς και δεν ήταν έτοιμοι στο 100% να ανταποκριθούν στο έπακρο σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και επιπλέον δεν είχαμε ισάξιες επιλογές στον πάγκο. Επίσης, τραυματίστηκε στο 25΄ ο Καράμπελας, ο οποίος ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και αναγκαστήκαμε να βάλουμε στο παιχνίδι τον Τζανέτο που ήταν τραυματίας και δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Πήγαμε στο ντέρμπι με πολλά προβλήματα τραυματισμών».

Όσο για την δυναμική των δύο ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ο Λάκης Αθανασόπουλος είπε: «οι δύο ομάδες θεωρώ πως είναι ισοδύναμες και όπως όλα δείχνουν τα πάντα θα κριθούν στα πλέι-οφ, με πιθανό πλεονέκτημα του Ξενοφώντα με βάση το +3 και το πρόγραμμα που έχει στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Πάμε για πλέι-οφ όπως δείχνουν τα πράγματα και εκεί θα υπερτερήσει η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση, και θα κριθεί στη μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες-κλειδιά των δύο ομάδων και φυσικά αν θα υπάρχουν απώλειες με τραυματισμούς και απουσίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος