FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αστέρας-Ξενοφών 0-2: Στο κόλπο της ανόδου

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84658″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ξενοφών έστω και δύσκολα πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Σκουροχωρίου με σκορ 0-2, θέλοντας να παραμείνει σχετικά κοντά στον Ενιπέα για να μην ανοίξει η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά ενόψει  των πλέι-οφ. Ο Λ. Αστέρας παρέμεινε στους 38 βαθμούς, πάνω από ζώνη των πλέι-άουτ, αλλά έχει δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Γιάννη Κολόκα, είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά στο α΄ ημίχρονο δεν σκόραρε. Πάρης Κωνσταντόπουλος και Παναγιώτης Μπρης έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι αποσόβησαν προ της γραμμής τα σουτ των ερυθρόλευκων επιθετικών.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56΄ η υπεροχή του Α.Ο. Ξενοφών καρποφόρησε. Ο Μούτσος έβγαλε ασίστ στον Μπουτσικάκη και αυτός δεν λάθεψε (0-1). Στο 77΄ ο Τσιτσιρόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 80΄ ο Λιαρόπουλος έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν σούταρε από καλή θέση πάνω από τα δοκάρια.

Στο 88΄ Μούτσος, Κωνσταντόπουλος, Παναγόπουλος συνδυάστηκαν ωραία και ο Άγγελος Μούτσος από κοντά έγραψε το 0-2. Κορυφαίοι Μούτσος και Μιλοσέσκι, σε ένα πολύ σπουδαίο διπλό από την ομάδα της Κρέστενας.

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Σακέλλης, Καββαθάς (77΄ Ρούντα), Ξενόφος, Βασιλακόπουλος, Μουγκός, Λιαρόπουλος (82΄ Τσούλης), Νεοφώτιστος (65΄ Μαχαίρας), Χριστακόπουλος, Σέφα, Τσιτσιρόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Ηλιόπουλος, Μιλοσέσκι, Κωνσταντόπουλος, Μπουτσικάκης (70΄ Δημάκης), Μπρης (56΄ Μ. Παναγόπουλος), Π. Κουτσογιαννάκης (77΄ Χαραλαμπόπουλος-90΄ λ.τρ. Α. Κουτσογιαννάκης), Μούτσος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot