FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αστέρας-Δόξα Ν.Μ. 1-0: Αστέρας για παραμονή

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85643″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Λευκός Αστέρας νίκησε 1-0 τη φορμαρισμένη Δόξα Ν.Μανολάδας στο Σκουροχώρι και ελπίζει βάσιμα στην απευθείας παραμονή καθώς έφτασε τους 41 βαθμούς. H Δόξα υποχώρησε στην 5η θέση και θα παλέψει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να μπει στα πλέι-οφ.

Η ομάδα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, που μας έχει συνηθίσει φέτος να πετυχαίνει μεγάλες νίκες κόντρα σε δυνατότερους αντιπάλους, προηγήθηκε στο 15΄ με κεφαλιά του Ξενόφου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λιαρόπουλου. Πέντε λεπτά μετά είχε και δοκάρι με το Νεοφώτιστο. Στη συνέχεια η Δόξα πίεσε, είχε την εδαφική υπεροχή και στο 70΄ μια κεφαλιά του Καζαντζή απέκρουσε σωτήρια ο Βυθούλκας.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι «αετοί» συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Λ. Αστέρας έπαιξε υποδειγματική άμυνα και κράτησε το υπέρ του σκορ.

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Χριστακόπουλος, Τσέλος, Ξενόφος, Βασιλακόπουλος, Μουγκός, Λιαρόπουλος, Νεοφώτιστος (88΄Καββαθάς), Σακέλλης (60΄Καραντώνης), Σέφα, Τσιτσιρόπουλος.

Δόξα Ν.Μ.: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος (52΄Μπακάλης), Μπλετσάκης, Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Τσιρίκος (85΄Αγγελόπουλος), Κουλούρης, Παναγόπουλος, Καζαντζής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot