FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αστέρας: Δεν συνεχίζει στην προεδρία ο Μουρούτης

Ημερομηνία: 08-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιάννης Μουρούτης έκανε γνωστό πως δεν συνεχίζει στην προεδρία του Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου. Ο Μουρούτης ήταν ένα χρόνο στην διοικητική ηγεσία του σωματείου, από τον Ιούνιο του 2023, έχοντας υπάρξει και ποδοσφαιριστής του Λ. Αστέρα κατά το παρελθόν και μάλιστα για 25 χρόνια, καθώς είναι η ομάδα της κοινότητας στην οποία έχει μεγαλώσει και ζει ακόμα. 

Ο Μουρούτης έγραψε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την θέση του προέδρου, της άλλης μεγάλης μου αγάπης, της ομάδας του Σκουροχωρίου. Τι έκανα καλά και τι όχι, θα το δείξει η πορεία και είναι όλα ΙΣΤΟΡΙΑ.

Θα κάνω πίσω όχι γιατί δεν μπορώ, ούτε… πηδάω από το πλοίο, αλλά για να δούμε αν μπορούν αυτοί που έχουν πάρει το… φτυάρι και κάνουν το κόμματι τους, εις βάρος προσώπων και όχι μόνο. Τώρα θα σας δω “φίδια” και υποτίθεται φίλοι… και αδέρφια! Πονάω και μάλιστα πολύ! Αλλά πρέπει να ζήσω και να ηρεμήσω! Ό,τι μπορώ θα βοηθάω και πάντα θα το κάνω, αλλά επαναλαμβάνω τώρα θα σας δω εσάς, που θέλετε άλλους προέδρους και άλλους να είναι στο τιμόνι της ομάδας».

Φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot