FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αστέρας: Απέκτησε τον Θάνο Μάζη

Ημερομηνία: 25-09-2024 | Συντάκτης:

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου ολοκλήρωσε την μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού Θάνου Μάζη. O 34χρονος επιθετικός την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Πανηλειακό, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στον Αλφειό Επιταλίου κι ακόμη στον Ξενοφώντα, στη Νίκη Τραγανού, ξανά στον Πανηλειακό, στον Ενιπέα Λαντζοΐου και τα Μακρίσια. Μια καλή λύση για την γραμμή κρούσης, με τον Μάζη να σκοράρει σχεδόν σε όλα τα φιλικά του Λ. Αστέρα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Επίσης, ενσωματώθηκε την Δευτέρα ο Βίκτωρας Σέφα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στον Λ. Αστέρα εννιά χρόνια που φορά τα κυανόλευκα και μάλιστα είναι εκ των αρχηγών της ομάδας. Ο 27χρονος Σέφα την προηγούμενη σεζόν σε 16 συμμετοχές σκόραρε 6 φορές στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Ο Λ. Αστέρας του Χρήστου Γκρίλλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή τον Αίαντα στη Γαστούνη (ώρα 4.30μ.μ.), με αμφίβολη την συμμετοχή του τραυματία Κώστα Βαγγόπουλου.

Οι κάρτες διαρκείας

Κατά τα άλλα, κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου στην τιμή των 30 ευρώ. Η Διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φίλους του Λ. Αστέρα να τον ενισχύσουν με την αγορά καρτών διαρκείας, ενόψει της φετινής δύσκολης προσπάθειας στην Α΄ Κατηγορία, όπου ο Λ. Αστέρας συμμετέχει για τρίτη σερί χρονιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot