FOLLOW US: facebook twitter

Κυρίαρχο θέμα η υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών

Ημερομηνία: 05-07-2024 | Συντάκτης:

-Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας με τον Γ.Π. Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο, συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ Ανδρέα και τον βοηθό αυτού Ταξίαρχο ΚΑΚΟΥΣΗ Κωνσταντίνο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ηλείας με κυρίαρχο όλων το μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης των Αστυνομικών υπηρεσιών του νομού. που αποτελεί τροχοπέδη στις πραγματικά τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει το προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες καθώς βρισκόμαστε εν μέσω θερινής περιόδου.

Από την πλευρά της Ένωσης κατατέθηκαν προτάσεις προς την ηγεσία της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Ελλάδος προκειμένου να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών, ενώ τέλος τέθηκαν προς συζήτηση ζητήματα που αφορούν την ασφαλή άσκηση των καθηκόντων του προσωπικού.

 Ο κ. Γενικός αφού δήλωσε ενήμερος για τα πραγματικά τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ.Α Ηλείας,  διαβεβαίωσε πως θα εξετάσει τις προτάσεις ,οι οποίες όπως δήλωσε κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας θα συνεχίσει να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της ασφάλειας στις τοπικές κοινωνίες, χωρίς να υπάρχει παράλληλα εργασιακή επιβάρυνση των συναδέλφων και μάλιστα εις βάρος της ασφάλειας και της υγείας τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόρης                                                                         ΝΤΟΜΑΡΗΣ Ιωάννης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot