FOLLOW US: facebook twitter

Κυπελλούχος στο Futsal η Γουλιμή με την ΑΕΚ

Ημερομηνία: 17-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H Ηλεία παίκτρια Κωνσταντίνα Γουλιμή πήρε τον πρώτο της τίτλο με την φανέλα της ΑΕΚ, αγωνιζόμενη με την γυναικεία ομάδα Futsal του συλλόγου, καθώς κατέκτησε το Super Cup «Bασιλική Αυγουστινου» επικρατώντας με 9-3 του Ατρόμητου. Η Γουλιμή έπαιξε βασική και η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Περιστερίου.
Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος προηγήθηκε 5-2, ενώ κυριάρχησε και στο β’ ημίχρονο. Τα γκολ της ΑΕΚ σημείωσαν 4 η Νίκα, 2 η Μπούτλα και από 1 Κόλλια, Στεφάτου, Βασιλακοπούλου. Μετά το τελευταίο σφύριγμα οι «κιτρινόμαυρες» πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς που τους άξιζε.
Η Κωνσταντίνα μέσω ανάρτησής της ευχαρίστησε τον προπονητή της Χρήστο Χριστόπουλο και τον αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Λευτέρη Αρχόντη: «Όταν πραγματοποιείς τους στόχους και τα όνειρά σου απλά θέτεις καινούριους… Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Χρήστο Χριστόπουλο, που είναι πάντα δίπλα μας και που πιστεύει σε μας καθώς και τις συμπαίκτριες μου, οι οποίες έδωσαν το 100% μέσα στον αγωνιστικό χώρο και που τίμησαν για ακόμη μια φορά το σήμα που φορούν στο στήθος! Επίσης όλη η γυναικεία ομάδα αφιέρωσε το κύπελλο στον κ. Ελευθέριο Αρχόντη, στον άνθρωπο που είναι πάντα κοντά μας. Σας ευχαριστούμε για όλα».
ΑΕΚ (Χρ. Χριστόπουλος): Μεθενίτη, Γουλιμή, Πόλλου, Τσελέντη, Μπαλντίδη, Μουντανάρη, Κόλλια, Γεωργακοπούλου, Μπίρλη, Βασιλακοπούλου, Νίκα, Στεφάτου, Μπούτλα, Αμούργη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος