FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Καράτε Ν. Ελλάδας στις 8-9 Οκτωβρίου στην Αμαλιάδα-Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας

Ημερομηνία: 06-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το «Κύπελλο Καράτε Έγχρωμων Ζωνών Νοτίου Ελλάδας OPEN SERIES» φιλοξενεί για πρώτη φορά, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, η πόλη της Αμαλιάδας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού δήλωσε ιδιαίτερη χαρά που για πρώτη φορά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα στην πόλη της Αμαλιάδας φιλοξενείται το «Κύπελλο Καράτε Έγχρωμων Ζωνών Νοτίου Ελλάδας OPEN SERIES» σε συνεργασία με τον Πανηλειακό Σύλλογο Καράτε. Ο κ. Νικολακόπουλος τόνισε πως η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ευκαιρία ανάδειξης και εκπαίδευσης του αθλήματος του καράτε στη νέα γενιά της Δυτικής Ελλάδος και πως θεωρείται αυτονόητη η στήριξη και η αρωγή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής αρχής σε ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό αθλητικό γεγονός, ειδικότερα μετά την δύσκολη περίοδο επανεκκίνησης και επανένταξης των αθλητικών δραστηριοτήτων εξαιτίας την πανδημίας Covid 19.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού σημείωσε πως «αποτελεί στόχο για τον τόπο μας μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά, η γενέτειρα του Αθλητισμού και του Ολυμπισμού, η Ηλεία, να φιλοξενήσει παρόμοιες και ακόμα μεγαλύτερης εμβέλειας αθλητικές δράσεις. Γι’ αυτό και προσκαλούμε όλο τον αθλητικό κόσμο της Ηλείας και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας να παρακολουθήσει αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός».

Α. Κακοταρίτης: «Μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Αμαλιάδα»
Με την σειρά του ο προπονητής του Πανηλειακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε, Κακοταρίτης Ανδρέας, δήλωσε: «Μετά από συντονισμένες ενέργειες από εμένα και από τον Σύλλογο προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε μας ενέκριναν το αίτημά μας, για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδας OPEN SERIES, όπου θα διεξαχθεί το Σάββατο 08/10/2022 και Κυριακή 09/10/2022. Συμμετέχουν σύλλογοι και αθλητές από όλη την Ελλάδα. Συνοδοί, προπονητές, διαιτητές ξεπερνούν τα 2000 άτομα. Συμμετέχουν όλες οι κατηγορίες παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων, νέων ανδρών – νέων γυναικών, ανδρών – γυναικών. Τόπος διεξαγωγής είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας. Ώρα έναρξης το Σάββατο στις 10π.μ. και την Κυριακή στις 9π.μ.. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δυτικής Ελλάδας, κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο, για την προσπάθειά του και για την ευγενή προσφορά του ώστε να διεξαχθεί το Κύπελλο. Ευχαριστώ τον Δήμο Ήλιδας και συγκεκριμένα το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Λυμπέρη και τον πρόεδρο του Ηλείου κ. Μπακέλλα Γεώργιο. Τον Εμπορικό Σύλλογο για την ευγενική του προσφορά για τους αγώνες. Τους Γιατρούς, το ΕΚΑΒ και τον Ερυθρό Σταυρό για την Ιατρική κάλυψη των αγώνων. Τους Χορηγούς και όλους τους εθελοντές για την ευγενή τους προσφορά σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη μας. Σκοπός όλων μας είναι να προάγουμε το καράτε και τον αθλητικό τουρισμό στην πόλη μας και γενικότερα στο νομό μας. Καλωσορίζω όλους τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, τους διαιτητές, τους προπονητές, τους αθλητές, τους γονείς και τους συνοδούς. Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και καλώ όλο τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει αυτούς τους αγώνες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές». Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος