FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Στους «4» ο Αίας, νίκησε στα πέναλτι τον Ηλειακό

Ημερομηνία: 16-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

To τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN διεξήχθη σήμερα στο Βαρθολομιό, ανάμεσα στον Ηλειακό και τον Αίαντα, με την ομάδα της Γαστούνης να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι με 5-4. Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1 και η παράταση 2-2!

Ο Αίας θα παίξει στα ημιτελικά με τον Πανηλειακό, σε διπλούς αγώνες, με τους Πυργιώτες να έχουν προκριθεί άνευ αγώνα, καθώς ο Αστέρας Αμαλιάδας απέσυρε την συμμετοχή του από την συνέχεια του θεσμού.

Ο Αίας προηγήθηκε στο 40΄ με σουτ του Παπαχριστόπουλου, ύστερα από σέντρα του Στανή και ο Ηλειακός ισοφάρισε στο 57΄ με συρτό σουτ του Γιώργου Μπουρούκη. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του 90λεπτου και στο 93΄ της παράτασης ο Καράμπελας με πλασέ, από ασίστ του Ριτσούλι, έκανε το 1-2. Στο 105΄ ο  Ηλειακός ισοφάρισε 2-2 με έναν παίκτη που πήρε τον Φλεβάρη από τον Αίαντα, τον Πορτογάλο Γκουστάβο Τόρες Κάμπος, με απευθείας φάουλ και αφού η μπάλα κόντραρε. Στο 108΄ ο Θεοδωρόπουλος είδε δοκάρι.

Στην διαδικασία των πέναλτι o Αίας επικράτησε με 5-4, με τον Κουλούρη να σημαδεύει το δοκάρι στο 4-4 και τον Βασιλικόπουλο να ευστοχεί για το τελικό 4-5.

Η σειρά των πέναλτι

Τσουκαλάς 1-0

Καράμπελας 1-1

Καμαρινός 2-1

Βατσής 2-2 (με επανάληψη)

Κάμπος 3-2 Τσακοπιάκος 3-3

Μονόλιθος 4-3

Σταθάτος 4-4

Κουλούρης δοκάρι

Βασιλικόπουλος 4-5

Ηλειακός Β.: Γελαδάς, Γιούλης, Χριστοφοράτος (96΄ Κουλούρης), Κυριαζής (50΄ λ.τρ. Κωστόπουλος), Καμαρινός, Γκίνης (55΄ λ.τρ. Βούτος), Μονόλιθος, Μπουρούκης (75΄ Πανόπουλος), Κάμπος, Τσουκαλάς, Ράλλης.

Αίας Γ.: Καρακίτσος, Στανής (105΄ Θεοδωρόπουλος), Βράπι, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Παπαχριστόπουλος (75΄ Καράμπελας), Ριτσούλι, Ντρέου (46΄ Βασιλικόπουλος).


*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.


Τα αποτελέσματα της Δ΄ Φάσης

Δόξα Ν.Μ.-Πέλοπας Πύργου   2-0 (1Δ)

Αστέρας-Πανηλειακός 0-3 α.α. (2Δ)

Ηλειακός Βαρθολομιού – Αίας Γαστούνης 4-5 στα πέναλτι, 1-1 κ.α., 2-2 παρ. (3Δ)

Ολυμπιάδα-ΠΑΟ Βάρδας 0-1 (4Δ) 

*Οι αγώνες είναι μονοί


Το πρόγραμμα της Ε΄ Φάσης (Ημιτελικοί)

Πανηλειακός –Αίας Γαστούνης

Δόξα Ν.Μ.– ΠΑΟ Βάρδας

*Οι αγώνες είναι διπλοί


Τελικός

Οι δύο ομάδες που θα προκριθούν από τους ημιτελικούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος