FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Σπουδαία πρόκριση ο Αστέρας-Στους «4» ΠΑΟΒ και Σκουροχώρι

Ημερομηνία: 19-04-2023 | Συντάκτης:

Διεξήχθησαν σήμερα οι τρεις από τους τέσσερις αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN και τα εισιτήρια για τα ημιτελικά πήραν ο Αστέρας Αμαλιάδας, ο ΠΑΟ Βάρδας και ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου. Η τέταρτη ομάδα θα βγει από το ζευγάρι της Γ΄ Φάσης, Θύελλα-Πανηλειακός (Πέμπτη 20/4-ώρα 4.30μ.μ.), με τον νικητή να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Αλφειό.

Ο παθιασμένος Αστέρας απέκλεισε με 2-0 τον Αίαντα στο γήπεδο Σαβαλίων. Στο 14΄ ο Μπατζακόπουλος με σουτ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από σέντρα του Σκοζάι και κεφαλιά-πάσα του Τζανέτου, έκανε το 1-0. Δύο λεπτά πριν ο Αίας είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βατσή. Στο 43΄ από λάθος της άμυνας του Αίαντα, ο Κυριαζής μπήκε από αριστερά στην περιοχή και πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Βίλλιο για το 2-0.

Στην Βάρδα ο ΠΑΟΒ με γκολ του Νίκου Παλούμπη στο 6ο λεπτό από ασίστ του Λαθύρη, νίκησε 1-0 την Νίκη Τραγανού και προκρίθηκε και αυτός στους «4».

Τέλος στο Σκουροχώρι ο Λ. Αστέρας δυσκολεύτηκε αλλά υπερκέρασε το εμπόδιο του αξιόμαχου Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Μέλτη Βασιλακόπουλο στο 52΄ με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου. Ο Απόλλωνας στο α΄ ημίχρονο είχε δύο δοκάρια.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.

Γ΄ Φάση

20 Απριλίου-Ώρα 4.30μ.μ.

Θύελλα Καταρ.-Πανηλειακός

Προημιτελική Φάση

Τετάρτη 19/4

Αστέρας Αμαλιάδας-Αίας Γαστούνης 2-0

ΠΑΟ Βάρδας-Νίκη Τραγανού 1-0

Λ. Αστέρας Σκ.-Απόλλων Ν. Φιγαλείας 1-0

Νικητής Γ΄ Φάσης-Αλφειός (δεν έχει οριστεί)

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot