FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Σπουδαία πρόκριση για Ηλειακό-Πέρασε από το Ενωσιακό η Βάρδα-Τα ματς της Β΄ Φάσης

Ημερομηνία: 08-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πέντε αγώνες διεξήχθησαν σήμερα για την Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 22 Νοεμβρίου με το παιχνίδι Θύελλα Καταραχίου-ΠΑΟ Κακοβάτου.

Ο Ηλειακός Λεχαινών, μετά το Πρωτάθλημα, κέρδισε ξανά την Δόξα στη Ν. Μανωλάδα με 1-3 αυτή τη φορά και προκρίθηκε στους «8», εκεί όπου θα υποδεχτεί τον Αίαντα. Η Δόξα προηγήθηκε στο 7΄ με τον Παύλο Σαπουντζάκη και ο Ηλειακός ισοφάρισε στο 20΄ με τον Μπαρδούση. Οι «γαλάζιοι καβαλάρηδες» πέτυχαν άλλα δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο με τον Καλογερόπουλο στο 60΄ και τον Χάρη Κουτσογιαννόπουλο στο 80΄, για να φτάσουν στο 1-3.

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέρασε από το Ενωσιακό, την έδρα του Πέλοπα Πύργου, με 0-3, σκοράροντας στο β΄ ημίχρονο, ενώ στο α΄ μέρος είχε δύο δοκάρια με τους Κώστα Τσεκούρα και Κώστα Στεργιόπουλο. Τα γκολ για τους «ταύρους» πέτυχαν οι Κώστας Στεργιόπουλος στο 51΄, Κώστας Τσεκούρας στο 71΄ και Θανάσης Μπίσα στο 75΄. Ο ΠΑΟΒ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Ν. Φιγαλεία εκτός έδρας.

O Πανηλειακός νίκησε 3-1 στο Λαμπέτι τον τοπικό Ολυμπιακό και πέρασε στους «8», όπου θα παίξει εντός έδρας με τον νικητή του αγώνα Θύελλα-ΠΑΟ Κακοβάτου. Η ομάδα των Λούσκου-Μιλοσέσκι άνοιξε το σκορ στο 14΄ με τον Οικονομίδη.  Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 27΄ με κεφαλιά του Μπελόκα και στο 29΄ ο νεαρός Κώστας Λαμπρόπουλος έγραψε το 1-2. Στο 32΄ ο Πρέντι σημείωσε το τελικό 1-3.

Στο Σκουροχώρι ο Αίας νίκησε 1-3 τον Λ. Αστέρα. Η ομάδα της Γαστούνης πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου με τον Μουτσάι και τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, ενώ ο 17χρονος Μουτσάι πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 68΄ (0-3). Ο Λ. Αστέρας μείωσε σε 1-3 στο 88΄ με πέναλτι του Νίκου Σταματελάτου.

Τέλος, στα Καβάσιλα, ο Αστέρας Αμαλιάδας επικράτησε 2-3 του Ατρόμητου. Ο Κυριαζής στο 15΄ και στο 40΄ έκανε το 0-2 για τους Αμαλιαδίτες και ο Μπατζακόπουλος στο 60΄ το 0-3.  Ο Ατρόμητος μείωσε σε 1-3 στο 70΄ με τον Δημητρίου και στο τελικό 2-3 στο 80΄ με τον Νίκο Γιαννακόπουλο. Ο Αστέρας θα παίξει στους «8» με την Δάφνη στην Ανδραβίδα.

Άνευ αγώνα έχει προκριθεί ο Απόλλων Ν. Φιγαλείας.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.

Τα αποτελέσματα της Β΄ Φάσης

1 Νοεμβρίου

Δάφνη Ανδραβίδας-Ξενοφών Κρεστένων  2-1

8 Νοεμβρίου

Ατρόμητος Καβασίλων-Αστέρας Αμαλιάδας 2-3

Ολυμπιακός Λαμπετίου-Πανηλειακός  1-3

Δόξα Ν. Μανωλάδας- Ηλειακός Λεχαινών  1-3

Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου-Αίας Γαστούνης  1-3

Πέλοπας Πύργου-ΠΑΟ Βάρδας  0-3

22 Νοεμβρίου-Ώρα 2.45μ.μ.

Απόλλων Ν. Φιγαλείας-ΠΑΟ Βάρδας

Θύελλα Καταραχίου-ΠΑΟ Κακοβάτου

Τα σταυρώματα στη Γ΄ Φάση

Δάφνη- Αστέρας Αμαλιάδας

Ηλειακός Λεχαινών- Αίας Γαστούνης

Πανηλειακός-Θύελλα ή ΠΑΟ Κακοβάτου

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot