FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Ντέρμπι στην Α΄ Φάση

Ημερομηνία: 11-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN μέχρι τον τελικό, στην οποία διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 29 σωματεία: τα 11 σωματεία της Α΄ Κατηγορίας, τα  14 της Β΄ και 4 της Γ΄ Κατηγορίας, που είναι ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, ο Ερμής Πλατάνου, ο Άρης Δήμητρας και ο Ήφαιστος Ήλιδας. Τα σωματεία της Γ΄ Κατηγορίας θα μπουν στην διοργάνωση από τη Β΄ Φάση.

Στην κλήρωση της Α΄ Φάσης συμμετείχαν τα σωματεία της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας. Κληρώθηκαν 6 ζευγάρια και προκρίθηκαν άνευ αγώνα 13 ομάδες. Η Α΄ Φάση έβγαλε ντέρμπι και αυτό είναι το ζευγάρι Θύελλα Πύργος F.C.- Ηλειακός Λεχαινών.

Τα άλλα πέντε ζευγάρια είναι τα εξής: Αίας-Ξενοφών, Δόξα Ν. Μανωλάδας-Ολυμπιακός Λαμπετίου, Ατρόμητος Καβασίλων-Ολυμπιάδα Γουμέρου, Πελόπιο-ΠΑΟ Κακοβάτου και Α.Ο. Κάστρου-Πέλοπας Πύργου.

Στη Β΄ Φάση κληρώθηκαν 7 ζευγάρια και σε αυτή προκρίνονται φυσικά και οι 6 νικητές της Α΄ Φάσης. Τρεις ομάδες προκρίνονται στη Γ΄ Φάση άνευ αγώνα και είναι ο Μυρσιναϊκός, τα Μακρίσια και ο Άρης Δήμητρας. Τα ζευγάρια της Β΄ Φάσης είναι: Ολυμπιακός Ζαχάρως-Ήφαιστος Ήλιδας, Κεραυνός Χειμαδιού-ΠΑΟ Βάρδας, Θύελλα Καρδαμά-Ν. Φιγαλεία, Σκουροχώρι-ΠΑΣ Πύργος, Προοδευτική-Αστέρας Αμαλιάδας, Διγενής Χαριάς-Ερμής Πλατάνου και Δάφνη-Κουρτέσι.

To Κύπελλο Ηλείας αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot