FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Νέα αναβολή στο ΠΑΟΒ-Αστέρας, λόγω έναρξης των πλέι-οφ!

Ημερομηνία: 01-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεθαύριο Τετάρτη 3 Απριλίου ξεκινούν τα πλέι-οφ της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανάρτησε η ΕΠΣΗ, κι έτσι ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου Ηλείας ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας και τον Αστέρα Αμαλιάδας αναβλήθηκε για τρίτη φορά!

Η ΕΠΣΗ τον είχε ορίσει για μεθαύριο Τετάρτη, μην υπολογίζοντας πως ο Αστέρας είχε πιθανότητες να μπει στα πλέι-οφ. Ο Αστέρας όμως τερμάτισε τελικά 4ος, θα πάρει μέρος στα πλέι-οφ κι έτσι αναβλήθηκε εκ νέου ο επαναληπτικός ημιτελικός ΠΑΟΒ-Αστέρας, καθώς ο Αστέρας την Τετάρτη παίζει τον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ με τον Ξενοφώντα στην Κρέστενα!

Ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά Κυπέλλου, Αστέρας-ΠΑΟΒ, είχε γίνει στις 31 Γενάρη κι έχουν περάσει δύο μήνες και δεν έχει γίνει ακόμα ο επαναληπτικός! Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ, καθώς η ΕΠΣΗ «πιέζεται» χρονικά να υποδείξει στην ΕΠΟ τον πρωταθλητή Ηλείας μέχρι τις 22 Απριλίου. Κι αυτό διότι πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική είναι η 28η Απριλίου! Ως εκ τούτου είναι προς το παρόν άγνωστο το πότε θα γίνει ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου Ηλείας ανάμεσα στον ΠΑΟΒ και τον Αστέρα!

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος