FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Ιστορική πρόκριση της Θύελλας στον τελικό με «πεντάρα»

Ημερομηνία: 16-03-2024 | Συντάκτης:

Η Θύελλα Καταραχίου έγραψε ιστορία παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κέρδισε σήμερα, Σάββατο, με 5-1 τον Αίαντα στο Ενωσιακό, στον επαναληπτικό του 0-1, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση ιδίως στο α΄ ημίχρονο, όταν πέτυχε 4 γκολ σε 10 λεπτά! Η ομάδα των Νίκου Αλεξανδρόπουλου-Λάκη Αθανασόπουλου θα αντιμετωπίσει στον τελικό Κυπέλλου τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Αμαλιάδας.

Ο Αίας μπήκε καλά στο ματς και προηγήθηκε 0-1 στο 13΄ με ωραίο γυριστό του Καλογερόπουλου από σέντρα του Παπασωτηρίου από δεξιά. Από κει και μετά η Θύελλα σοβαρεύτηκε, πάτησε γκάζι και από το 16΄ έως το 26΄ πέτυχε 4 γκολ και είχε κι ένα δοκάρι με τον Σταθάτο! Στο 16΄ ο Καράμπελας με ωραίο γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε 1-1 και στο 20΄ ξανά ο Καράμπελας από κάθετη του Σταθάτου βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αίαντα κι έγραψε το 2-1. Στο 24΄ ο Σταθάτος σέντραρε από δεξιά και ο Αγκόλλι ξεχασμένος στην καρδιά της άμυνας σημείωσε το 3-1. Και στο 26΄ ο Νίκος Βράπι με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 4-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 74΄ ο Σάκης Τζανέτος πέτυχε ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ. Με μαγική ντρίπλα και ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή και δεξιά, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ψυχογιό και την έστειλε στο αριστερό «Γ» της εστίας, για το τελικό 5-1!

Θύελλα: Θεοδωρακόπουλος, Αποστολόπουλος, Δημόπουλος, Δημάκης, Καρακατσάνης (62΄ λ.τρ. Αρβανίτης), Τεκερλέκης (68΄ Βασιλόπουλος), Αγκόλλι, Τζανέτος (77΄ Φιλιππής), Σταθάτος (77΄ Παργινός), Βράπι, Καράμπελας (68΄ Αντύπας).

Αίας: Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Κολοτούρος,  Παναγόπουλος (46΄ Πανόπουλος), Γκίνης, Καμαρινός, Παπασωτηρίου, Νικολόπουλος (46΄ Παναγιωτόπουλος), Μουτσάι (64΄ Κρίκος), Καλογερόπουλος, Μένα (74΄ Παυλίδης).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Τρίτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος