FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Η Δάφνη απέκλεισε τον Ξενοφώντα!

Ημερομηνία: 01-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκίνησε σήμερα η Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN, με την διεξαγωγή ενός αγώνα. Στην Ανδραβίδα, η ιστορική Δάφνη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, έχει όμως ρόστερ Α΄ Κατηγορίας, απέκλεισε με σκορ 2-1 τον Ξενοφώντα και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ηλείας. Ο Ξενοφών, που είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, προηγήθηκε στο τέλος του α΄ ημιχρόνου με τον 14χρονο Θοδωρή Δρακόπουλο, που σκόραρε ξανά!

Η Δάφνη όμως δεν το έβαλε κάτω και με δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πήρε μια ιστορική πρόκριση. Στο 60΄ ο Κώστας Θεοφιλόπουλος με προβολή ισοφάρισε 1-1 και στο 89΄ ο Βατσής με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 2-1, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από πλευράς «πριγκίπισσας του κάμπου».

Δάφνη: Ρούνης, Ν. Θεοφιλόπουλος, Σαραντούλιας, Κολοτούρος, Πετρόπουλος, Βατσής, Κωστόπουλος, Αντωνόπουλος (55΄ Κ. Θεοφιλόπουλος), Κόσκορης, Σταυρούλιας, Γεωργιόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Γκότσης, Κολόκας, Μπέριος, Τ. Κουτσογιαννάκης, Γεωργουλόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης (65΄ Ξυνής), Σκοζάι, Κρίκος, Θ. Δρακόπουλος (85΄ Κωνσταντόπουλος).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot