FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: H ώρα της στέψης

Ημερομηνία: 15-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή στις 4.30μ.μ. στην Ανδραβίδα ο τελικός ΠΑΟ Βάρδας-Αίας Γαστούνης

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Η ώρα της στέψης του Κυπελλούχου Ηλείας φτάνει. Την Κυριακή στις 4.30μ.μ., στο γήπεδο της Ανδραβίδας, ο ΠΑΟ Βάρδας και ο Αίας Γαστούνης κοντράρονται με έπαθλο το Κύπελλο Ηλείας. Ο μεν ΠΑΟΒ θέλει το τρόπαιο για να κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο Ηλείας στην ιστορία του, ο δε Αίας, που έχει 5 κατακτήσεις στην ιστορία του, με τελευταία το μακρινό 1997, θέλει να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην φετινή πορεία του, μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Γ΄ Εθνική.
Ένα παιχνίδι ανάμεσα στις καλύτερες ηλειακές ομάδες, εφόσον είναι οι δύο που συμμετείχαν σε εθνική κατηγορία, και το ματς αναμένεται αμφίρροπο. Αμφότερες θα έχουν απώλειες με περισσότερες από την πλευρά του Αίαντα, που θα αγωνιστεί χωρίς τους ξένους Φονσέκα, Ριτσούλι, που αποχώρησαν μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, αλλά και χωρίς τον πρώτο σκόρερ του, Γιώργο Παπαχριστόπουλο, που είναι τραυματίας. Ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί χωρίς τον Μπίσα, που αποχώρησε από την ομάδα μετά το πέρας του πρωταθλήματος.


Ανακοίνωση-πρόσκληση από την Ε.Π.Σ. Ηλείας

Η Ε.Π.Σ. Ηλείας σε ανακοίνωσή της καλεί τον φίλαθλο κόσμο να παραβρεθεί στον τελικό: «Η Ε.Π.Σ. Ηλείας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του τον Τελικό του Κυπέλλου ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17-04-2022 και ώρα 16:30 στο Δημ. Γήπεδο Ανδραβίδας «Β. Μαρτζάκλης», μεταξύ των σωματείων ΠΑΟ Βάρδας-Αίας Γαστούνης. Τυπικά γηπεδούχος το σωματείο «ΠΑΟ Βάρδας», όπως προέκυψε ύστερα από κλήρωση. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος