FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Για μια θέση στον τελικό Θύελλα και Αίας

Ημερομηνία: 15-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο στις 3.30μ.μ. στο Ενωσιακό ο επαναληπτικός ημιτελικός με προβάδισμα πρόκρισης για την Θύελλα μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το Σάββατο στις 3.30μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας, θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN ανάμεσα στην Θύελλα Καταραχίου και τον Αίαντα Γαστούνης, με «έπαθλο» μια θέση στον τελικό. Η Θύελλα έχει καθαρό προβάδισμα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είχε κερδίσει 1-0 στη Γαστούνη με γκολ του Νίκου Καράμπελα και είναι πολύ κοντά στο να παίξει σε τελικό Κυπέλλου Ηλείας για πρώτη φορά στην ιστορία της, γεγονός που, αν γίνει πράξη, θα αποτελέσει ιστορικό επίτευγμα.

Ο Αίας διεκδίκησε το τρόπαιο τη σεζόν 2021-2022 και είχε ηττηθεί στην παράταση από τον ΠΑΟ Βάρδας με 3-1 (1-1 η κανονική διάρκεια). Η ομάδα της Γαστούνης έχει κατακτήσει 5 φορές το Κύπελλο Ηλείας και τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 1996-1997 όταν είχε νικήσει 2-0 τον Αλφειό.

Όσο για το ματς του Σαββάτου, η Θύελλα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο πρωτάθλημα έχοντας 1 νίκη και 4 ισοπαλίες στα τελευταία 5 παιχνίδια, έχοντας δύσκολο πρόγραμμα αλλά και ούσα λαβωμένη από τραυματισμούς και απουσίες. Παρά ταύτα διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, πολύ περισσότερο μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα των Νίκου Αλεξανδρόπουλου-Λάκη Αθανασόπουλου θα παραταχθεί χωρίς τον Ανδρέα Ρούνη και τους τραυματίες Γιώργο Μπουρούκη και Παναγιώτη Τριανταφύλλη.

Ο Αίας είναι αξιόμαχος, παλεύει για την παραμονή στην Α΄ PLAYSPORTS κατηγορία και είναι κοντά στο να την πετύχει, μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού Σαβαλίων (βρίσκεται στο +5 από τα πλέι-άουτ). Μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που στον β΄ γύρο έχει 1 νίκη-4 ισοπαλίες-3 ήττες. Το Σάββατο δεν έχει παρά να παλέψει για τη νίκη-ανατροπή στο Ενωσιακό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως έχει δύσκολο έργο.

Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη θα παραταχθεί πάνοπλη καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Σταυρόπουλος, Μαυραειδοπούλου, Ξυδούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot