FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Πρώτη μάχη Αστέρα-ΠΑΟΒ στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 31-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 3μ.μ. για τα ημιτελικά του θεσμού

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Το ενδιαφέρον κορυφώνεται στο Κύπελλο Ηλείας MARKET IN καθώς έχουμε φτάσει στα ημιτελικά και τέσσερις ομάδες ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρας, Θύελλα και Αίαντας, ερίζουν για τις δύο θέσεις του τελικού. Σήμερα στις 3μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας, θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Αστέρα Αμαλιάδας και τον ΠΑΟ Βάρδας. Οι αγώνες είναι διπλοί και θα ακολουθήσει επαναληπτικός στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Αίας Γαστούνης-Θύελλα Καταραχίου και ο πρώτος αγώνας δεν έχει οριστεί ακόμα από την Διοργανώτρια αρχή.

Όσο για το σημερινό ματς στην Αμαλιάδα, ο Αστέρας θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός όπως και στο πρωτάθλημα, αλλά θα παραταχθεί χωρίς τον Σπύρο Γκρίλλα, που  αποβλήθηκε το Σάββατο στο ντέρμπι με τον Ξενοφώντα στην Κρέστενα και τον τραυματία Ζωγόπουλο. Στον αντίποδα θα αγωνιστούν για πρώτη φορά τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Μάριος Τσίτσος.

Ο ΠΑΟΒ, από την άλλη, είναι το φαβορί ως ομάδα ανώτερης κατηγορίας, ωστόσο ενδέχεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα καθώς προέχει η μάχη της παραμονής, με τους «ταύρους» να δίνουν την Κυριακή ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με την ουραγό του ομίλου, Α.Ε. Μεσολογγίου. Άλλωστε, είναι τραυματίες οι Μικελάτος, Θεοφάνης και Κόκας, ενώ κάποιοι παίκτες είναι σίγουρο πως δεν θα αγωνιστούν για να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω ενόψει πρωταθλήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος