FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Λευκή ισοπαλία στο Αστέρας-ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 31-01-2024 | Συντάκτης:
Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Διεξήχθη σήμερα ο πρώτος αγώνας του ημιτελικού Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟ Βάρδας στο Στάδιο Αμαλιάδας και το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Ως εκ τούτου η πρόκριση θα κριθεί στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, όπου ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Αίας Γαστούνης-Θύελλα Καταραχίου.

Όσο για το ματς στην Αμαλιάδα, ο ΠΑΟΒ είχε την εδαφική υπεροχή αλλά απείλησε ελάχιστα την καλά στημένη άμυνα του Αστέρα. Στο α΄ ημίχρονο μοναδικές καλές φάσεις ήταν δυο μακρινά σουτ, του Πλαστουργού (απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος) και του Νιφορόπουλου (άουτ) από πλευράς ΠΑΟΒ και ένα πλασέ του Ανδρεόπουλου από την μικρή περιοχή (άουτ) από πλευράς  Αστέρα.

Στο 55΄ είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς όταν ο Κώστας Τσεκούρας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο, αλλά ο εξαιρετικός γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε και κράτησε το 0-0.

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Δαλαβούρας (75΄ λ. τρ. Νικολόπουλος), Δ. Κασσιανός Χαραλαμπόπουλος (78΄ Μαργαρώνης), Ι. Κασσιανός, Κυριαζής, Τσίτσος,  Μπατζακόπουλος, Ραυτόπουλος, Κούντουρας, Ανδρεόπουλος (85΄ Τσάκος).

ΠΑΟΒ: Μ. Τσεκούρας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Διονυσόπουλος, Κάρδαρης, Γεωργακόπουλος (80΄ Κοντομίχης), Κούστα, Κ. Τσεκούρας (75΄Δουλαβέρης), Σπανός, Νιφορόπουλος (65΄ Λιόσης), Μπελιάρντι.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος