FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Για μια θέση στα ημιτελικά Πανηλειακός-Θύελλα

Ημερομηνία: 24-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 2.45μ.μ. στο Στάδιο Πύργου

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN ολοκληρώνεται σήμερα στο Στάδιο Πύργου με την διεξαγωγή του πυργιώτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Πανηλειακό και την Θύελλα Καταραχίου Πύργου. Το ματς είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά σε διπλούς αγώνες τον Αίαντα Γαστούνης, που απέκλεισε τον Ηλειακό στα Λεχαινά. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Αμαλιάδας.

Όσο για το σημερινό παιχνίδι στο Στάδιο Πύργου, ο Πανηλειακός των Λούσκου-Μιλοσέσκι θα παραταχθεί πάνοπλος καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου θέλουν να διακριθούν στο Κύπελλο, φτάνοντας στον τελικό και διεκδικώντας το τρόπαιο, το οποίο κατέκτησαν την τελευταία φορά το 2017, όταν είχαν επικρατήσει 3-0 του Α.Ο. Ξενοφών στον τελικό.

Στην αντίπερα όχθη, η Θύελλα των Αλεξανδρόπουλου-Αθανασόπουλου δεν έχει βρεθεί ποτέ σε τελικό Κυπέλλου Ηλείας και θέλει να το πετύχει φέτος, που είναι πολύ ενισχυμένη κι έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα, που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Οι Θυελλιώτες θα παραταχθούν σήμερα με απουσίες. Ο Ρούνης είναι τιμωρημένος, ο Μπουρούκης και ο Τριανταφύλλης τραυματίες, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημάκη λόγω τραυματισμού.

Το πυργιώτικο ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 2.45μ.μ. και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων στο Στάδιο Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot