FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ελλάδας: Αποχαιρέτησε ο ΠΑΟΒ με ήττα στη Ζάκυνθο

Ημερομηνία: 02-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο ΠΑΟΒ όπως παρατάχθηκε χθες στη Ζάκυνθο.

Ήττα 5-0 της ηλειακής ομάδας από την ανώτερη Ζάκυνθο της Γ΄ Εθνικής

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας μόλις 12 μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας του έδωσε την Κυριακή το πρώτο επίσημο παιχνίδι του στη σεζόν 2024-2025 και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα Γ΄ Εθνικής, τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, στο νησί, για την 1η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Βάρδας ηττήθηκε 5-0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού, με τους Ζακυνθινούς να αντιμετωπίζουν πλέον για την 2η Φάση την Α.Ε. Λευκίμμης ξανά εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Η Ζάκυνθος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με συρτό σουτ του Γουσέτη και πήρε από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης στη 2η Φάση. Στο 14΄ και 19΄ ο Σίνος είπε «όχι» σε Νικολίτσα και Ανανιάδη αντίστοιχα, ενώ στο 25΄ σουτ του Ζελέκου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 28΄ είχαμε την πρώτη φάση για τον ΠΑΟΒ με ένα σουτ του Κοκκίνη να κοντράρει σε αμυνόμενο.

Στο 30΄ σουτ του Μακρή η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σίνου και στο 32΄ κεφαλιά του Αγγελούλη πέρασε λίγο άουτ. Ώσπου εν τέλει στο 45΄  ο Λιβέρης σούταρε ο Σίνος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ζελέκου σημείωσε το 2-0 για τη Ζάκυνθο.

Στο α΄ μέρος ο ΠΑΟΒ είχε παθητικό ρόλο, ελέω και της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, ενώ στο 44΄ τραυματίστηκε στον μηρό ο Βασίλης Παντελής και αντικαταστάθηκε από τον Ξενοφώντα Αγγελόπουλο, που αποκτήθηκε τις τελευταίες μέρες από τον Ατρόμητο Λάππα.

Στο β΄ ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τη Ζάκυνθο να υπερέχει εμφανώς. Στο 62΄ σουτ του Μακρή απέκρουσε ο Σίνος και στο 67΄ το σουτ του Στεργίου είχε την ίδια τύχη. Ώσπου στο 70΄ ο Νικολίτσας σούταρε μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Σίνο για το 3-0. Οχτώ λεπτά μετά ο Παπανικολόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 83΄ ο Μακρής με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Μπαλαούρας, Παπανικολόπουλος, Παρασκευόπουλος (65΄ Τσουκαλάς), Αγγελούλης, Μούστα (65΄ Μεταξάς), Λιβέρης, Νικολίτσας, Γουσέτης (73΄ Καραγιάννης), Ζελέκου (52΄ Στεργίου), Ανανιάδης, Μακρής.

ΠΑΟ Βάρδας: Σίνος, Ανδριακόπουλος, Μπελεζάκης, Μπαρδούσης, Κοκκίνης, Τσίμπιτσης, Μανθόπουλος, Κ. Στεργιόπουλος (58΄ Σωτηρόπουλος), Σκιαδαρέσης (76΄ Β. Στεργιόπουλος), Ραυτόπουλος, Παντελής (44΄ λ.τρ. Αγγελόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot