FOLLOW US: facebook twitter

Κυκλοφόρησε ο δίσκος της Γιώτας Γιάννα ένα χρόνο μετά το θάνατο της

Ημερομηνία: 17-07-2024 | Συντάκτης:

Σε στίχους Γιάννη Τζουανόπουλου και με τη συμμετοχή του Ηλείου Γιώργου Αδαμόπουλου

Γράφει η Κική Κολοβέρου


Ανήμερα της επετείου από το θάνατο της, κυκλοφόρησε ο δίσκος της Γιώτας Γιάννα με τίτλο «Ολοκαύτωμα» σε στίχους Γιάννη Τζουανόπουλου και μουσική Μανώλη Καραντίνη και Δημήτρη Δημόπουλου. Για την ξεχωριστή τραγουδίστρια και δεξιοτέχνη της φυσαρμόνικας Γιώτα Γιάννα, μίλησαν χθες από το Επαρχείο στον Πύργο, ο στιχουργός Γιάννης Τζουανόπουλος και ο Ηλείος καλλιτέχνης Γιώργος Αδαμόπουλος που ερμηνεύει και ένα από τα τέσσερα συνολικά τραγούδια του δίσκου με τίτλο «Από αγάπη θα πεθάνω».

«Η Γιώτα Γιάννα είναι ένα ιερό σύμβολο και ότι λες για αυτή είναι λίγο. Είχε βρεθεί δίπλα σε όλους τους μεγάλους, ήταν μια θεά του τραγουδιού που δεν επεδίωξε ποτέ μεγάλες λέξεις» τόνισε ο κ. Τζουανόπουλος προχωρώντας σε μια σύντομη αναφορά της γνωριμίας τους, του εξαίρετου χαρακτήρα της αλλά και όλων όσων έχει προσφέρει στη μουσική.

Με τη σειρά του, ο Ηλείος τραγουδιστής Γιώργος Αδαμόπουλος, εξέφρασε τη χαρά του, για την τιμή που του έγινε για ακόμα μια φορά από τον Γιάννη Τζουανόπουλο, να του εμπιστευτεί τους στίχους του και να συμμετέχει στον δίσκο αυτό, τονίζοντας πως η Γιώτα Γιάννα ήταν  πραγματικά ένας σπουδαίος και γνήσιος άνθρωπος που τον τίμησε με την παρέα της. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot