FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Στη μάχη για το εισιτήριο του τελικού ΠΑΟΒ και Αλφειός

Ημερομηνία: 04-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ΠΑΟ Βάρδας-Αλφειός Επιταλίου σήμερα στις 4μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος»

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ξεκινά σήμερα η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN με τον αγώνα ΠΑΟ Βάρδας-Αλφειός Επιταλίου, στις 4μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος». Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της σειράς καθώς θα υπάρξει και επαναληπτικός στο Επιτάλιο, στις 18 Μαρτίου. Η ομάδα της Βάρδας έχει ως στόχο, πέρα από την παραμονή στη Γ΄ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ηλείας, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της (ηττήθηκε στον τελικό του 2010 και του 2013 από Αστέρα και Π.Φ.Ο. Πανόπουλου αντίστοιχα).

Από την άλλη, ο Αλφειός θέλει να επαναλάβει την επιτυχία της σεζόν 2015-2016, που είχε φτάσει στον τελικό (με προπονητή τότε τον Αλέκο Τομαρόπουλο) και είχε κοντραριστεί με τη Δόξα, από την οποία ηττήθηκε 4-2. Ο Αλφειός είχε πάει στον τελικό και τη σεζόν 1996-1997 και είχε ηττηθεί 2-0 από τον Αίαντα Γαστούνης.

Φαβορί του ζευγαριού είναι αναμφίβολα ο ΠΑΟ Βάρδας, που παίζει σε ανώτερη κατηγορία και διαθέτει πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο Αλφειός πάντως θα παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα στη Βάρδα, ώστε να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την είσοδο στον τελικό, στον επαναληπτικό στο Επιτάλιο.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους Λιάπη, Ασημακόπουλο.

*Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου είναι Αίας Γαστούνης-Δόξα Ν.Μανολάδας και το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου στη Γαστούνη και ο επαναληπτικός την 1η Απριλίου στη Ν.Μανολάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος