FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Πρώτο εισιτήριο τελικού ανάμεσα σε Ξενοφώντα-ΠΑΟ Βάρδας

Ημερομηνία: 03-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85792″ img_size=”full”][vc_column_text]Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας, σφραγίζεται σήμερα στο γήπεδο της Κρέστενας. Στις 4.30μ.μ. ο Ξενοφών θα υποδεχτεί τον ΠΑΟ Βάρδας στον επαναληπτικό ημιτελικό. Μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Γρ. Καλάκος», ο ΠΑΟΒ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, αλλά ο Ξενοφών θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του και θα κυνηγήσει τη νίκη με δύο γκολ διαφορά.

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς είναι ανώτερη, αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, διαθέτει πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, αποδίδει καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση, έχοντας και το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Αγουρίδη, Μικελάτου.

Από την άλλη, η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, το γράψαμε και την προηγούμενη Τετάρτη, πριν τον πρώτο παιχνίδι, φαίνεται να έχει βρει τη φόρμα της την κατάλληλη στιγμή. Προέρχεται από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Α1, ενώ και στον αγώνα στο «Γρ. Καλάκος» στάθηκε καλά και λίγο έλειψε να κρατήσει ένα σκορ (2-1) που θα της έδινε περισσότερες ελπίδες ενόψει του σημερινού επαναληπτικού. Πάνοπλη θα παραταχθεί σήμερα.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Παυλόπουλος, Γ. Τσάκαλης, Κοιλιομενιάτης.

*Ο επαναληπτικός του άλλου ζευγαριού των ημιτελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό Σαβαλίων και την Ολυμπιάδα Γουμέρου, θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 10 Απριλίου (1-1 το σκορ του πρώτου αγώνα).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot