FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας MARKET IN: Στους «8» ο Πανηλειακός, 1-2 στα Σαβάλια

Ημερομηνία: 30-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός έστω και δύσκολα πέρασε από τα Σαβάλια με σκορ 1-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας, εκεί όπου θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟ Βάρδας στο «Γρ. Καλάκος», σε μια επανάληψη του περσινού αγώνα στον Πύργο και πάλι για τη Φάση των «8», όπου είχε νικήσει-προκριθεί ο ΠΑΟΒ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, με ένα γκολ του Ανδρέα Γούρμου!

Η ομάδα του Κώστα Λούσκου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α΄ μέρος, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητική. Εντούτοις, στο 25΄, ύστερα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Παπαπέτρου με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στα εναπομείναντα λεπτά του α΄ μέρους, ο Ολυμπιακός ανέβηκε πιο ψηλά για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την ισοφάριση και στο 44΄ από γέμισμα του Αντωνόπουλου μέσα στην περιοχή, ο Σταυρούλιας έπιασε γυριστό σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη και συγκριμένα στο 52΄ η ομάδα των Ε. Λυμπέρη-Λ. Μαρκόπουλου ισοφάρισε. Ο Μπουγονικολός έβγαλε συρτή μπαλιά, οι παίκτες του Πανηλειακού δεν κατάφεραν να διώξουν και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μανουσιάδη (1-1). Στο 85΄ ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας αξιοποίησε την ασίστ του Πρέντι και νίκησε τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού (1-2).

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πρέντι είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 94΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με μια κεφαλιά του Χοτζάι, από σέντρα του «Φίγκο», που πέρασε άουτ.

Ολυμπιακός Σ.: Κουτσαβίτης, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Ρούνης (76′ Νικολόπουλος), Σαββανίδης, Χ. Μαρκόπουλος, Αβραμόπουλος (87′ Λαμπρόπουλος), Κολτσίδας (87′ Τσακοπιάκος), Χοτζάι, Σταυρούλιας, Αντωνόπουλος.

Πανηλειακός: Μανουσιάδης, Κωστόπουλος, Δαλαβούρας (68′ Τσαμπουρής), Μπουρνέλης, Δ. Τσίγκρηλας, Πρέντι, Λούσκος, Σταματελάτος (89′ Κύτταρης), Π. Τσίγκρηλας, Ρούνης (75′ Λίλα), Παπαπέτρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος