FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Για μια θέση στον τελικό, Ολυμπιακός Σαβαλίων και Ολυμπιάδα Γουμέρου

Ημερομηνία: 10-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86338″ img_size=”full”][vc_column_text]

Σήμερα ο επαναληπτικός ημιτελικός, στις 4.30μ.μ. στα Σαβάλια

Η δεύτερη ομάδα που θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ηλείας στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει ο Ξενοφών, κρίνεται σήμερα στις 4.30μ.μ. στα Σαβάλια. Εκεί ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται την Ολυμπιάδα Γουμέρου, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά τον πρώτο αγώνα στο Γούμερο, όπου αναδείχτηκαν ισόπαλες  1-1.

Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά σε μια ιστορική στιγμή καθώς δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε τελικό Κυπέλλου Ηλείας. Η Ολυμπιάδα, από την άλλη, θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα της σεζόν 2011-2012, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη και έφτασε στον τελικό, όπου αντιμετώπισε τον  Π.Φ.Ο. Πανόπουλου (ηττήθηκε 3-0).

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, θεωρητικά έχει το προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, αγωνιζόμενη τώρα στην έδρα της, εκεί όπου στο πρωτάθλημα είναι δυνατή με 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή νίκησε τον πανίσχυρο Ξενοφώντα με 2-0 και έδειξε έτοιμη ενόψει του σημερινού ημιτελικού.

Η Ολυμπιάδα μπορεί να υπολείπεται σε ποιότητα, αλλά είναι η πιο μαχητική ομάδα της Α1 και θα παλέψει σθεναρά για την πρόκριση στον τελικό. Άλλωστε, φαβορί δεν υπάρχουν σε τέτοιου είδους αγώνες, όπως φάνηκε και στον άλλον επαναληπτικό ημιτελικό μεταξύ  Ξενοφώντα-ΠΑΟ Βάρδας.

Την περασμένη Κυριακή, η Ολυμπιάδα νίκησε τον Αλφειό και ελπίζει ακόμα και σε απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Η συγκυρία φέρνει τις δύο ομάδες να κοντράρονται ξανά το προσεχές Σάββατο, στο Γούμερο, με τον Ολυμπιακό όμως να είναι αδιάφορος βαθμολογικά καθώς έμεινε και μαθηματικά εκτός πλέι-οφ.

Το σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Γιώργος Καραβίδας, με βοηθούς τους Καραλή, Λιάπη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot